Green Bay Packers vs Detroit Lions: - Monday Night Football i NFL

4. november 2017

Green Bay Packers vs Detroit Lions: - Monday Night Football i NFL

Green Bay Packers og Detroit Lions klasker sammen i denne uges Monday Night Football, i hvad der forventes at blive en meget tæt affære. Green Bay tabte til New Orleans før deres bye week, mens Detroit tabte 2015 til Steelers i søndags.

Sidste år fejede Packers Detroit af banen uden større problemer, men på daværende tidspunkt havde man Aaron Rodgers. Denne gang er det op til Brett Hundley og resten af holdet.

Spil på NFL hos 888.dk

 

Odds på Packers vs Lions

* Nedenstående odds er fundet hos 888sport.dk.

Green Bay Detroit
2.05 1.62
+1.5 -1.5
1.92 1.92
O 43.5 U 43.5
1.89 1.96

 

Spil på NFL hos 888sport >>

 

Green Bay vs Detroit: - Monday Night Football

Det ville være ærgerligt at sige, at man ikke kan mærke fraværet af Rodgers i Packers lejren, for det kan man i den grad. Man kommer ind til denne kamp efter en bye week, men før den tabte man til New Orleans, hvor Hundley konverterede 12 ud af 25 kast for 87 yards, nul interceptions og en interception.

Packers kan ikke forvente Aaron Rodgers takter fra Hundley, men han bliver nødt til at steppe sit game op, hvis de ikke skal tabe samtlige kampe på stribe. Den gode nyhed for Packers er, at man har fundet en gylden running back i Aaron Jones, der igen leverede en toppræstation ved denne gang at løbe 131 yards på 17 carries. Packers tog ellers føringen 14-7 i andet quarter, men herefter tog Saints over, hvor Packers ikke kunne følge med mere.

Green Bay tillod 324 passig yards og 161 rushing yards, men formåede at nuppe to af Brees’ kast. Overordnet set var det dog en skidt kamp for Packers, og hvis de skal gøre sig nogen forhåbninger om at komme i play-offs uden Aaron Rodgers, så bliver de nødt til at forbedre deres passing game.

 

Stafford havde problemer mod Steelers

Detroit quarterbacken, Matthew Stafford, konverterede 27 ud af 45 kast for 423 yards, men formåede ikke at kaste et touchdown i mod Pittsburgh sidste søndag. Matt Prater stod for samtlige 15 point for Detroit, da han satte fem field goals ind på kontoen.

Chris Boswell fik givet Pittsburgh en 13-12 føring, da han sparkede et 38-yard field goal ind mellem stængerne. Herefter kom Detroit i field goal range, men her valgte man i stedet at gå efter den på fjerde down, hvor Stafford blev sacked af Tyson Alaulu. Pittsburgh udnyttede det, og scorede et 97-yard langt touchdown med 3 minutter tilbage af klokken, hvilket satte Lions ud af kurs.

Matthew Stafford har completed 60,4 % af sine kast for 1851 yards, 12 touchdowns og fire interceptions. Stafford har to eller flere touchdowns i fem ud af hans sidste otte kampe. Golden Tate og Marvin Jones har sammenlagt 857 receiving yards og fem touchdowns. Detroit Lions’ ground game løber i gennemsnit 82.1 yards pr. kamp.

Defensivt set tillader Detroit i gennemsnit 24.1 point pr. kamp og 346,1 total yards. Tahir Whiteheads fører an for Detroit med 39 tacklinger, mens Anthony Zettel har fire sacks.

 

Spilforslag: - Packers vinder uden Rodgers

Spilforslag: Packers sejr til odds 2.05 hos 888sport 

Kampstart & TV: Tirsdag d. 7 november kl. 02:30 på TV3 Sport 1, Viaplay.

Det her er en svær kamp at spå, da Lions ikke er det samme udebanehold som førhen, mens Stafford og company generelt set har det svært i mod de bedre hold i ligaen.

Faktisk er Stafford 5-49 i mod hold med en winning record. Det er dog ikke nogen hemmelighed, at Packers har en kunstig god record, da holdet jo er kommet til sejrene med hjælp af Rodgers, der nu er skadet.

Packers kommer dog ind til denne kamp efter en bye week, og har haft en uge ekstra til at forberede sig til denne kamp. Hundley så ikke for god ud i mod Saints, men han burde have omstillet sig bedre til rollen som quarterback for Packers i bye week’en med hjælp fra trænerne. Vi tror på Packers.

Spil på NFL hos 888sport >>

 

Får Packers' cheeseheads grund til at juble? (foto: shutterstock)