Web
Analytics Made Easy - StatCounter

NFL: Green Bay Packers – Seattle Seahawks

0

Ugens måske mest interessante opgør står Green Bay Packers og Seattle Seahawks for, når de to Super Bowl kandidater tørner sammen på Lambeau Field denne søndag aften. De to hold mødtes i Week 14 sidste år, hvor Green Bay Packers vandt overlegent 38-10 på Lambeau Field. 

 

Optakt: Packers vs Seahawks

Green Bay Packers fans har gode grunde til store forventninger i denne sæson, og i preseason så det heller ikke dårligt ud, da de gik hen og vandt 3-1 takket være en 24-10 sejr over Rams i preseason finalen. Brett Hundley førte holdet an med 99 yards og en touchdown, hvor han konverterede 11 ud af 21 af sine forsøg. Taysom Hill så solid ud, og det samme kan man sige om Aaron Jones.

Ikke desto mindre skal man huske på at det er preseason, og det er ikke altid det samme reflekterer når den regulære sæson starter. Sidste gang Seahawks besøgte Packers gik det ikke godt, da Green Bay rev dem rundt, hvilket sendte Seahawks hjem med et 38-10 nederlag.

Packers startede sidste sæson ud som værende en af kandidaterne til at snuppe Super Bowl, og mange havde bestemt udset sig dem som værende det mest farlige offensive hold i ligaen. I sidste ende kunne de dog slet ikke følge med Atlanta Falcons’ ufattelige effektive offense i kampen om NFC titlen.

Det er ikke nogen hemmelighed, at Packers kommer til at hvile mere på deres passing game med Aaron Rodgers som styrmand, men Ty Montgomery er bestemt også en mand de regner med kan løfte opgaven i deres running game.

Det er dog forventet de kommer til at rotere lidt rundt på RB positionen i de første par kampe, indtil de har fundet ud af hvilken løsning der passer dem bedst. Derudover håber Packers på et mere effektivt defense, eftersom de i gennemsnit lukkede 24 point ind pr. kamp sidste sæson.

 

Richardson tuner Seahawks’ defensiv

Seahawks lavede en interessant deal for nylig med Jets, da de sendte WR Jermaine Kearse og et second-round pick den ene vej, og fik DL Sheldon Richardson den anden vej.

Som om det ikke var nok, så var man også forbi Patriots, hvor man forhandlede sig til tilgangen af CB Justin Coleman.

Det er dog helt klart Richardson handlen der fik omtale, og det bliver spændende at se om det var det rette at gøre. Richardson leverede 18 sacks og 240 tackles i hans 58 kampe for Jets.

Seattle har i mange år fokuseret på det mere defensive aspekt i deres spil. Det var i forvejen solidt ind mod denne sæson, men er igen blevet frygtindgydende med tilgangen af Richardson. Sidste år var Seahawks’ defense rangeret tredje bedst i indkasserede point (18 pr. kamp).

 

Spilforslag til kampen

Det er altid et interessant opgør, når Green Bay Packers er involveret. Det er næsten garanteret at gå over point linjen, men bookmakerne har sat den helt til 51.5 point, hvilket måske lige er i overkanten. Seahawks har haft det svært på Lambeau Field de seneste to år, men jeg kan godt lide det her underdog spil på Seahawks.

Seahawks defense ser ufatteligt stærkt ud, og det bliver Aaron Rodgers der får til opgave at sørge for pointene. Det er ikke overraskende, men Ty Montgomery kommer simpelthen ikke igennem det her forsvar. Vi har før set Aaron Rodgers vinde kampene på enehånd for Packers, men mon ikke Seahawks er for stor en mundfuld for ham. Det bliver et af de sjældne gange Seahawks trækker sig sejrrigt ud fra Lambeau Field.

Eddie Lacy afslog netop Packers til fordel for Seahawks tilbage i marts, og mon ikke han gerne vil vise sin gamle arbejdsgiver hvad de går glip af? Jeg tror han er topmoviteret!

Spilforslag:

1. Seattle Seahawks sejr (inkl. overtime) til odds 2.45 hos Nordicbet

2. Eddie Lacy scorer i kampen til odds 2.50 hos Nordicbet.