Web
Analytics Made Easy - StatCounter

NFL: Minnesota Vikings – New Orleans Saints

0

Minnesota Vikings og New Orleans Saints står for underholdningen denne mandag nat, når de tørner sammen på U.S. Bank Stadium i Minneapolis. Saints har haft tre sæsoner i træk med en 7-9 record, og håber at kunne bryde stimen i denne sæson, mens Vikings kørte 8-8 sidste år og missede playoffs.

 

Optakt: Vikings vs Saints

I sæsonens første Monday Night Football tørner Vikings sammen med Saints, i hvad der forventes at blive en spændende kamp.

For første gang siden 2006 går Minnesota Vikings ind til sæsonstart uden Adrian Peterson på holdkortet. Vikings draftede tidligere Florida State RB Dalvin Cook i anden runde af draften, og han har imponeret hans holdkammerater i preseason. Derudover har de hentet WR Michael Floyd ind, der dog har en karantæne på fire kampe, samt en masse free agents til at forstærke deres offensive line.

Vikings’ offense har ikke set overraskende gode ud i denne preseason, men der var dog alligevel lidt magi i luften når førsteholdet var inde på samme tid, og derfor forventer jeg også et forbedret offense.

Når det så er sagt, så er der ingen tvivl om, at holdet kommer til at stole på deres defense sæsonen igennem. Vikings’ defense var ligaens tredje bedste sidste år, og udover at have forbedret deres offensive line, skal man ikke glemme de også draftede C Pat Elflein, som jeg har en lille fidus til.

De har virkelig brug for deres defense til at steppe op i kampe som denne her mod Saints, da man må forvente deres offense kommer til at rangere under middel i ligaen i år igen. Vikings er et meget spændende hold, der er stabile i defensiven, men hvor deres offense kan spille som nat og dag.

Man ved aldrig hvad man får fra dem, før kampen er gået i gang. De har dog alle tiders mulighed for at sætte point i dag, når de møder et af ligaens absolut ringeste forsvar.

 

Brees’ karriere går ind i sit efterår

De sidste tre år har Saints været på cruise control. En record på 7-9 er det blevet til de sidste tre år, og det må jo siges at være ganske imponerende at være så konsistent.

I år vil de igen prøve at kvalificere sig til slutspillet, og det er ved at være sidste udkald, eftersom deres stjerne QB, Drew Brees, lakker mod slutningen af en fantastisk karriere. Han har været et af de få højdepunkter i Saints lejren de seneste par år, og jeg er ikke i tvivl om at han nok skal klare hans del af opgaver på holdet igen i år.

New Orleans Saints har bragt Adrian Peterson ind fra kulden, i håbet om at tage lidt af arbejdslæsset væk fra 38-årige Brees’ skuldre.

Mens Saints’ angreb ser veludrustet ud, er det straks værre på den anden side af bolden. Saints’ defense har i årevis givet Sean Payton mareridt om natten, og det er fuldt forståeligt. Sidste år var Saints’ defense ligaens 5. dårligste, så holdet kan vel kun overraske på den front.

 

Spilforslag til kampen

Det her burde blive et intenst opgør, eftersom både Vikings og Saints har kvaliteterne til at komme i slutspillet i år. Saints kommer til at score en masse point i denne sæson, men spørgsmålet er om deres defense kan gå et niveau højere op end sidste år? I det tilfælde er der ingen tvivl om, at de nok skal få en record højere end 7-9. De har alle tiders mulighed i den her kamp, da Vikings’ offense ikke er det mest frygtindgydende.

Vi befinder os dog på Vikings’ hjemmebane, hvor de var fantastiske sidste år, og det kunne meget vel blive en for stor en mundfuld for Saints. Jeg tror Vikings’ defense er for meget for Brees og co., mens deres offense er tilstrækkelig godt nok til at udfordre Saints’ defense. Det bliver en tæt kamp, men mon ikke drengene fra Minnesota hiver den hjem i sidste ende.

Spilforslag: 

1. Minnesota Vikings sejr (inkl. overtime) -3.5 til odds 2.00 hos Nordicbet 

Kampstart: 11/9 kl. 01:10 på TV3 Sport 1