NFL: Monday Night Football

26. september 2016

NFL: Monday Night Football

Sejrsløse New Orleans Saints tager i Week 3 i mod Atlanta Falcons, i hvad der en ufattelig spændende kamp denne mandag. Slutter Saints deres dårlige stime? 

New Orleans Saints - Atlanta Falcons odds

Bookmaker 1 X  2 Bonus
1,74 11.50 2.40 2000 kr bonus
Bookmaker 1 (0-2.5) X 2 (0-2.5) Bonus

1,83

2,00 2000 kr bonus
Bookmaker O 53.5 Point (inkl. overtid) U 53.5 Bonus
1,87 1,93 2000 kr bonus
Flere spilmuligheder
TILBUD
 

New Orleans Saints er stadig på jagt efter deres første sæson sejr, men selvom holdet går sejrsløse ind mod Week 3, så er deres record misledende. Saints tabte med ét point i Week 1 og et enkelt field goal i Week 2. Drew Brees er igen on point i denne sæson, hvor han allerede har kastet fem touchdowns samt en enkelt interception. Han har completed 57 ud af 86 kast. Det kræver endnu en stærk præstation fra Brees' side af, hvis holdet skal vinde i nat, eftersom det bliver holdets offensiv der skal vinde kampene. Saints har et elendigt defense, hvorfor man nok også kan forvente et pointrigt opgør. 

Det kom næppe som en overraskelse for nogen at Saints' defense ville være elendigt i denne sæson, men deres running game har også været skidt. De er på nuværende tidspunkt rangeret på en 29. plads med sølle 64 rushing yards pr. kamp. Saints er samtidig det eneste hold uden en sejr i NFC South. Det er nu eller aldrig for Brees og co., og der er alle forudsætninger for en sejr i nat - også endda på hjemmebane. 

[readmore id="1559">

Atlanta Falcons kommer ind til Week 3 med en 1-1 record. Falcons, der tabte sæsonens første kamp på hjemmebane, vandt i Week 2 på udebane i mod Oakland Raiders med 10 point. Falcons har en brandvarm arm i Matt Ryan, men Falcons lider dog af samme problem som Saints - et skidt defense. 

Falcons er ind mod Week 3 det mest sprudlende hold. De er rangeret på 1. pladsen i passing yards med 355.5 pr. kamp i gennemsnit, mens de er på 2. pladsen i total yards med 451 pr. kamp. Forsvaret har dog ikke været lige så godt med, hvor de har tilladt 412.5 yards pr. kamp, hvilket har givet dem en plads som ligaens 4. dårligste defense. QB Matt Ryan spiller dog upåklageligt i år, hvor det indtil videre er blevet til 5 touchdowns og 1 interception. Han har completed 53 ud af 73 kast. 

Spilforslag til New Orleans Saints - Atlanta Falcons

Der venter os et kæmpe opgør natten til tirsdag, når Saints og Falcons tørner sammen. 

Alt tyder på en højtscorende affære, men det gjorde det også i sidste uge mellem Saints og Giants, hvor vi ikke en gang rundede 30 point. Det er en meget åben kamp, men ikke desto mindre er det en aldeles vigtig kamp for hjemmeholdet. 

Saints har i alt tabt med fire point i de to første kampe i sæsonen, og det er derfor uheldigt at holdet ikke har en sejr på CV'et endnu. Det gør denne kamp til et must-win for Drew Brees og co., hvis de har nogen forhåbninger om at nå i play-offs i denne sæson. Falcons har altid haft det svært på Superdome, hvor de har tabt de sidste fire ud af fem kampe, og vi forventer endnu en svær kamp for Dirty Birds. Vi spiller på hjemmeholdet. 

Spilforslag: Saints +3 til odds 2.01 hos Nordicbet

Kampstart: 27/9 kl. 02:30 på TV3 Sport 1