NFL: New Orleans Saints - New England Patriots

17. september 2017

NFL: New Orleans Saints - New England Patriots

New England Patriots er rejst til Mercedes-Benz Superdome i New Orleans, Lousiana, for at tørne sammen med bydrengene, Saints. 

Saints kommer ind til kampen med et 29-19 nederlag til Minnesota, mens Patriots også er sejrsløse, da de tabte 42-27 på hjemmebane mod Chiefs. Sidst de to hold mødtes var i 2013, hvor Patriots vandt 30-27 på hjemmebane. 

 

Optakt: Saints vs Patriots

Hjemmeholdet Saints kommer ind til denne kamp i håbet om en sejr, efter et ærgerligt nederlag på 29-19 mod Minnesota Vikings i sidste uge. Det var igen de defensive problemer der endte med at koste Saints sejren, men det er ikke noget som overrasker os, da det har været et problem de sidste mange år, og en af grundene til at de har haft en 7-9 record de sidste tre år i træk.

I offseason var der snak i krogene om, at Saints havde forbedret deres defense ind mod den kommende sæson, men der blev vi snydt. De blev revet rundt for i alt 470 total yards, hvilket er ganske imponerende, når Vikings er et forsvarsorienteret mandskab, og ikke besidder det bedste passing offense.Det tyder bestemt ikke godt, når ens modstander I Week 2 er Tom Brady og New England Patriots, der må være godt sure ovenpå nederlaget i Week 1.

Saints' angreb er igen i år ført an af den erfarne quarterback, Drew Brees. Han kastede for 284 yards, hvilket er ganske imponerende i mod et af ligaens bedste forsvar, men der var ingen hjælp at hente fra hans runningbacks, der kun formåede at skrabe 60 yards ind på kontoen - til sammen! Man hentede Adrian Peterson ind i offseason, men han kunne kun få 18 yards ud af sine gamle holdkammerater - vildt!

 

Drømmen om 'perfect season' braste i Uge 1

Der var store forventninger til New England Patriots i denne sæson, hvor flere eksperter forudså en historisk ubesejret sæson, men det eventyr sluttede allerede i Week 1, da de tabte 42-27 på hjemmebane i mod Chiefs, til trods for at gå ind til fjerde quarter med en 27-21 føring. Det var forresten første gang Tom Brady prøvede at tabe en kamp på hjemmebane, hvor holdet har ført ind mod fjerde quarter, i 153 kampe - wauw!

Patriots' defense var gavmilde den dag, da de tillod hele 537 total yards, hvoraf Alex Smith stod for 352 af dem igennem luften. Tom Brady havde en forfærdelig kamp, da han kun kunne konvertere 16 ud af i alt 36 kast, og på et tidspunkt i kampen hørte man endda fans råbe, at han skulle bænkes. Brady og co. fik dog alligevel skrabet 371 yards sammen, og man kan kun forvente en topmotiveret Tom Brady ind mod denne Saints kamp, da han godt ved at han skal steppe op og vise hans status som en af de bedste quarterbacks i NFL historien.

 

Spilforslag til kampen

New Orleans Saints forsvar så godt ud i preseason, men lignede sig selv i åbningskampen mod Minnesota Vikings. Om de var ringe, eller om Vikings var gode, er svært at sige, men Vikings burde virkelig ikke være den største trussel i angrebet, og slet ikke på niveau med New England Patriots. Derfor håber jeg for Saints, at de bare havde en off dag, eller at Vikings virkelig ramte dagen, for ellers kommer de til at blive kørt over.

Patriots spillede egentlig en meget middelmådig kamp i de første tre quarters, hvor man ikke skal glemme at de faktisk havde en 6-points føring, men de vil nok glemme fjerde quarter hurtigst muligt. Én som ikke kommer til at glemme den kamp, er Tom Brady, og der er ingen tvivl om, at han vil gøre alt for at få sit hold på 1-1 efter Week 2. Han har alle forudsætningerne for det, da han har fantastiske våben at gøre brug af i hans receiver corpse, og står overfor et af ligaens absolut dårligste forsvar.

Begge hold kommer ind til denne kamp med nederlag i kufferten, men jeg vil til hver en tid hellere vælge Brady og Belichick over Payton og Brees. Patriots' offense skal nok komme i omdrejninger i denne her kamp, mens de har et væsentligt bedre defense end Saints, til trods for deres kollaps i fjerde quarter mod Chiefs. Linjen er sat meget lavt, hvis du spørger mig, og det er bare med at udnytte det inden at den ryger højere op.

Spilforslag: 

* Alle spilforslagene til kampen er fundet hos NordicBet.

Fuldtid: Patriots sejr -7 (inkl. overtime) til odds 2.20

Halvleg: Patriots vinder første halvleg (-3.5) til odds 1.85

Hold-specials: Patriots: Over 31.5 point i kampen til odds 1.85

Spiller-specials: Mike Gillislee: To score a Touchdown: odds 1.85

Spil på forslagene hos NordicBet >>

Kampstart & TV: 17/9 kl. 19:00 på TV3 Sport 1, Viaplay.