NFL: New York Giants - Detroit Lions

18. september 2017

NFL: New York Giants - Detroit Lions

New York Giants haltede i Week 1 uden deres stjerne, Odell Beckham Jr,  hvor de tabte 19-3 til Cowboys, mens Detroit Lions vandt 35-32 på hjemmebane mod Arizona. Sidst de to hold mødtes var sidste år, hvor Giants vandt kampen på hjemmebane 17-6. 

 

Optakt: Giants vs Lions

New York Giants håber deres stjernespiller, Odell Beckham Jr, er tilbage i deres lineup til Week 2, fordi uden ham ser deres angreb totalt fortabt ud. Beckham blev skadet i preseason, men tog faktisk med til Dallas i håbet om spilletid, men måtte indse at han ikke var helt skadesfri endnu, og kunne derfor se sit hold blive revet fra hinanden i et 19-3 nederlag. Sidste sæson havde Beckham 101 catches, 1367 yards og scorede 10 touchdowns. Man har hentet Brandon

Marshall ind for at forstærke angrebet, men han har ikke vist sig fra sin bedste side endnu, da han kun havde et catch for 10 yards i mod Cowboys.

Eli Manning manglede kreativitet hele vejen igennem kampen, og havde intet modsvar til det konstant høje pres på ham, hvorfor han blev ved med at kaste bolden kort til sin RB Shane Vereen, der havde ni catches for 51 yards. The G-mens running game var nærmest ikke eksisterende i kampen.

Man forsøgte i starten, men måtte hurtigst konstatere, at det overhoved ikke fungerede i mod et effektivt Cowboys defense. Giants defense formåede dog alligevel at begrænse Cowboys til under 20 point og var det eneste der holdte Giants inde i kampen.

 

Lions offense bør lave point

Detroit Lions viste stærk fightervilje i Week 1, da de leverede et flot comeback i mod Arizona Cardinals.

Lions var bagud 17-9 i tredje quarter, men endte med at vente 35-23. Stafford fortjente en ny kontrakt, men måske ikke den største i hele NFL. Det fik han så, og selvom han ikke levede op til de mange millioner i første halvleg mod Arizona, så gjorde han det i anden.

Matthew havde overordnet set en god dag på kontoret, da han sluttede dagen af med 29 ud af af 41 kast for 292 yards, fiire touchdowns og én interception.

Golden Tate skinnede også igennem med 10 catches for 107 yards, men mens deres passing game var on point, så var det ikke meget de hentede i rushing yards. Stafford og co. burde dog ikke have problemer med at sætte point i mod Giants, selvom New York har nogen spændende spillere i backfield.

 

Spilforslag til kampen

Fuldtid: Detroit Lions sejr (inkl. overtime) til odds 2.50 hos Nordicbet

Spil på kampen hos NordicBet >>

Det er svært at vurdere den her kamp, især fordi man er tilbøjelig til at dømme Giants helt ude af sæsonen allerede. Fy for en dårlig præstation i Week 1. Nok var man foruden deres største stjerne, men man kan simpelthen ikke være det bekendt at levere sådan en ringe præstation alligevel.

Ens offense kan simpelthen ikke danne fundament rundt om én spiller, men desværre ser det ud til at være tilfældet hos Giants, og det er hvad der koster dem sejren i den her kamp.

At få Beckham tilbage til denne kamp ville være en kæmpe opgradering og formentlig eliminere mange af Giants' offensive problemer, men hvor stor en rolle får en halv skadet Beckham i sådan en kamp her?

Jeg giver det maks 80 yards, men det udligner ikke Lions våben i Riddick, Eric Ebron, Marvin Jones og Tate. Vi tror Lions vinder den her kamp som underdogs, men snup pointene hvis du vil være lidt mere sikker.

Kampstart & TV: 19/9 kl. 02:30 på TV3 Sport 1, Viaplay.