Web
Analytics Made Easy - StatCounter

NFL: Philadelphia Eagles – New York Giants

0

Et af de mere spændende opgør i Week 3, er divisionsopgøret mellem Philadelphia Eagles og New York Giants, der søndag aften løber ind på Lincoln Financial Field. I sidste sæson mødte holdene hinanden to gange, hvor de hver vandt et opgør. 

 

Spil på NFL hos NordicBet.dk >>

 

Oddsforums Spilforslag

Spilforslag: Philadelphia Eagles sejr  -6 (inkl. overtime) til odds 1.93 hos Nordicbet

Spil på NFL hos NordicBet >>

Giants har startet sæsonen forfærdeligt, og den dårlige stime forudser jeg fortsætter for dem, når de støder ind i Philadelphia Eagles. Carson Wentz er super skarp ud for Eagles, der spillede op mod Chiefs på udebane, og vi skal altså lige huske på, at de er de eneste hold der har formået at slå Tom Brady på hjemmebane, efter at være bagud i 4. quarter, så man kan ikke helt klandre Eagles.

Giants har simpelthen intet at byde ind med i angrebet i denne sæson, udover Beckham. Deres running game er elendigt, og lige så er Eli Manning, der kastede en interception i sidste uge, og som resulterede i en Lions TD. Sådan nogen ting sker for et hold i ny og næ, men Giants laver fejl på fejl, og det vinder de ikke kampe på.

Giants har spillet otte kampe i træk uden at score over 20 point, og det er ikke nok til at slå Eagles på hjemmebane. Philadelphia vinder og dækker deres handicap her.

Kampstart & TV: 24/9 kl. 19:00 på TV3 Sport 1, Viaplay.

 

Optakt: Eagles vs Giants

Philadelphia viste sig fra deres bedste side af i Week 1, da de overraskende gik ud og slog Washington Redskins, men det niveau kunne de ikke holde i Week 2, hvor de tabte 27-20 på udebane i mod Kansas City. Kampen mod Chiefs var egentlig meget ligebyrdig igennem store dele af kampen, men til sidst skruede Chiefs niveauet et tak op, og det kunne Eagles ikke finde et modsvar på.

Carson Wentz havde en god dag på kontoret i søndags, da han stemplede ud med 333 passing yards og to touchdowns. Faktisk skrabede Eagles 60 yards mere sammen end Chiefs igennem kampens fire quarters, men to turnovers kostede dem sejren.

Eagles skal forsøge at forbedre deres running game ind mod denne kamp, da det ikke har været godt nok. De løber 82.5 rushing yards pr. kamp, hvilket er den 20. bedste statistik i ligaen, men det er simpelthen ikke nok støtte til Carson Wentz, der skal kunne læne sig mere op ad spillet på jorden. Han kan ikke gøre det hele, og det fandt han forhåbentlig ud af i søndags, da han tabte en kamp til trods for at sætte to scoringer og over 300 yards på tavlen.

Eagles’ defense har været solidt, hvor de ind mod Week 3 er rangeret som ligaens 24. bedste med 304 yards tilladt i gennemsnit og blot 88 rushing yards, hvilket er dårligt nyt for Giants, da de i forvejen har svært ved at stable et truende running game på benene. I denne uge kan Philadelphia se frem til deres første hjemmekamp, når New York Giants kommer på besøg.

artiklen fortsættes forneden…

NFL: San Francisco 49ers – Los Angeles Rams

 

Kæmperne fra New York fik skidt start

Det var en mareridts start på sæsonen for Giants, da de mod Cowboys i Week 1 lignede alt andet end et football hold. De kunne slet ikke bevæge bolden op ad banen, hvilket resulterede i et 19-3 nederlag, hvor holdet kun formåede at skrabe 233 total yards sammen. Det skulle de prøve at rette op på i mod Lions i Week 2, men et velspillende Lions mandskab fandt vejen til en 24-10 sejr over Giants, der kun fandt 270 yards i løbet af fire quarters.

Holdets helt store stjerne, Odell Beckham, var fraværende i Week 1, men gjorde comeback i Week 2, men heller ikke han kunne ændre på resultatet. Han havde fire catches for 36 yards i løbet af kampen, men til hans forsvar må man også erkende, at han ikke så ud til at have det helt godt.

Giants har nu 97 rushing yards efter to kampe, og det er bare ikke godt nok. Noget der til gengæld har fungeret hos Giants, er deres defense. De har tilladt 324.5 yards i gennemsnit, men deres run defense kunne godt bruge en opgradering, da de har tilladt 133 yards i gennemsnit.