NFL: San Francisco 49ers - Los Angeles Rams

21. september 2017

NFL: San Francisco 49ers - Los Angeles Rams

Week 3 bliver skudt i gang af San Francisco 49ers og Los Angeles Rams, når de løber ind på Levi's Stadium i Santa Clara natten til fredag. Sidste år havde 49ers en 2-14 record, mens Rams var 4-12. Sidst de to hold mødte hinanden var juleaftensdag, hvor 49ers vandt 21-22 på Rams' hjemmebane. 

 

Optakt: 49ers vs Rams

Det ligner igen en sæson hvor San Francisco 49ers ikke får tingene til at spille, og det kommer måske ikke som den helt store overraskelse, når ens quarterback er Brian Hoyer. Sæsonen er kun to kampe ung, men 49ers er allerede to nederlag gammel ind mod tredje uge, hvor de skal forsøge sig mod Los Angeles Rams.

12 point er hvad 49ers angreb har genereret sammenlagt, og holdet har stadig deres første touchdown til gode. At have så ineffektivt et angreb putter ekstra stort pres på forsvaret, der bliver nødt til at levere varen, hvis de skal gøre sig nogen forhåbninger om at vinde kampe i år. Den nye coach, Kyle Shanahan, har dog også været uheldig, da hans to første kampe i spidsen for 49ers, har været mod Carolina Panthers og Seattle Seahawks, der begge besidder et af ligaens absolut bedste forsvar.

Runningback Carlos Hyde's præstation i mod Seattle må ellers have efterladt en del 49ers fans med håb. San Francisco har ellers haft svært ved at få deres løbespil til at fungere de seneste par år, men Hyde løb alligevel 124 yards på 15 carries. Mon ikke han håber på at ende over 1000 yards i denne sæson for første gang i hans karriere.

 

Flyvende L.A. Rams

Los Angeles Rams kom flyvende fra start i Week 1, da man sønderknuste Indianapolis Colts 46-9 på hjemmebane, men tog et skridt baglæns, da man blev besejret 20-27 til Washington Redskins ugen efter. Man kan dog ikke bebrejde Jared Goff for nederlaget, til trods for at han kastede en interception.

Det var Rams' defense der udviklede sig til at være en gavebod i kampens sidste minutter, og tillod Redskins at løbe fra den ene ende til den anden og dermed score kampens afgørende touchdown.

Running back Todd Gurley havde en god kamp for Rams, hvor han kunne se sig selv skrabe 88 yards sammen på 16 carries og samtidig også score en touchdown. Han var dog den eneste running back med fodtøjet i orden den dag, da Rams havde 92 rushing yards sammenlagt. Goff kastede 224 yards, hvilket resulterede i en touchdown og en interception.

Defensivt havde Rams en god kamp, til trods for deres præstation ved Redskins sidste drive. De begrænsede Cousins til 179 passing yards, men det var dog i løbespillet Redskins løb dem over med 229 yards på 39 carries. Den gode nyhed for Rams er, at DT Aaron Donald returnerer i dag, og spiller dermed sin første kamp i sæsonen.

 

Oddsforum Spilforslag

Fuldtid: Los Angeles Rams sejr  -4 (inkl. overtime) til odds 2.35 hos Nordicbet

Spil på kampen her >>

For anden uge i træk kan vi nok se frem til en lavtscorende og grim kamp, når Thursday Night Football løber af stablen kl. 02:30 i nat. De her to hold skal være mere end heldige hvis de score mere end ét touchdown i løbet af kampen, da det er deres forsvar der dominerer kampene.

Selvom det formentlig bliver en kedelig kamp at være vidne til i nat, så ser jeg kun ét hold vinde den her kamp, og det er St. Louis Rams. Jeg er stor fan af 49ers' Carlos Hyde, der har vist sig at være en utrolig interessant spiller, men ikke desto mindre er det også det eneste San Francisco har at byde ind med i år, og hvor mange kampe kommer han lige til at vinde for dem?

Jared Goff er ikke færdigudviklet, faktisk er han langt fra, men man kan godt se hvor det bærer hen ad. Den unge quarterback har et stort potentiale, og har en stærk running back at læne sig op ad i hans læringsprocess. Rams' defense er velorganiseret, til trods for at de fejlede i mod Redskins på deres sidste drive. De holdte dog Kirk Cousins under 200 passing yards, så måske de kunne holde Hoyer under 100 passing yards? Derudover er Donald tilbage i forsvaret, og derfor får Rams mine penge i nat.

Kampstart & TV: 22/9 kl. 02:30 på TV3+, Viaplay.