Seahawks vs Redskins spilforslag: - Odds 1.89 på Washington +7.5

4. november 2017

Seahawks vs Redskins spilforslag: - Odds 1.89 på Washington +7.5

Søndag aften invaderer Washington Redskins CenturyLink Field i Seattle, når de tørner sammen med Seahawks. Redskins kommer ind til denne kamp med et 33-19 nederlag til Dallas, mens Seahawks vandt en storslået 41-38 sejr over Houston.

Sidst de to hold mødtes var i 2014, hvor Seahawks vandt 27-17 i Washington.

 

Odds på Seahawks vs Redskins

* Nedenstående odds er fundet hos 888sport.dk.

Seattle Washington
1.30 3.65
-7.5 +7.5
2.00 1.89
O 44.5 U 44.5
1.88 1.96

 

Spil på NFL hos 888sport >>

 

Optakt: Seattle Seahawks - Washington Redskins

Seattle Seahawks og Houston Texans tørnede sammen i sidste uge, i hvad man kunne forvente blev et defensivt minded opgør, men her tog vi alle grueligt fejl, da kampen sluttede 41-38.

Russell Wilson spillede sin hidtil bedste kamp i karrieren, da han konverterede 26 ud af 41 kast for 452 yards, fire touchdowns og kun én interception. 452 passing yards i én kamp, er en personlig rekord. Ind mod Week 9 har han completed 63,6 procent af sine kast for 2008 yards, 15 touchdowns og fire interceptions, hvilket har kastet en quarterback rating på 100,3 af sig, hvilket statistisk set gør ham til ligaens ottende bedste på nuværende tidspunkt.

En fantastisk præstation kommer sjældent alene, og det var heller ikke tilfældet her. Tyler Lockett greb seks bolde for 121 yards, mens Paul Richardson satte 105 yards og to touchdowns på tavlen. Seahawks running game manglede kreativitet, da de kun formåede at løbe 33 yards i mod Houston. Seahawks defense spillede nogenlunde i mod Texans. De opgav 509 total yards, men til gengæld nuppede de også tre interception, hvoraf et af dem blev returneret til touchdown. Derudover sackede de Watson fem gange. De kan se frem til at blive testet endnu en gang, når en af ligaens bedre quarterbacks, Kirk Cousins, skal prøve kræfter med Seattle.

Seahawks har været skarpe i angrebet i denne sæson, der er rangeret som ligaens 7. bedste pt., mens deres defense er ligaens 17. bedste.

 

Redskins defense har haft problemer

(foto: shutterstock.com)

Washington Redskins havde håbet på en sejr i Week 8, efter de blev besejret med ti point til Eagles i Week 7. Det gik ikke som så, da de endte med at tabe 33-19. Kampen startede fornuftigt ud for Redskins, der kunne se sig selv være foran 13-7 i andet quarter, men herefter var det en ensidig affære, da Dallas udspillede dem 26-6 i løbet af kampens resterende minutter.

Kirk Cousins konverterede 26 ud af 39 kast for 263 yards, et touchdown og en interception. Han har nu kastet for 1900 yards, 13 touchdowns og fire interceptions, hvilket har givet ham en rating på 103,3, hvilket er ligaens tredje bedste rating. Han ser frem til kampen mod Seattle, da hans kvaliteter, er Seattles mangler i forsvaret.

Redskins’ defense har ikke været specielt godt, og havde store problemer i mod Dallas, hvor Ezekiel Elliott løb 150 yards og scorede to touchdowns. I dette matchup er der dog ingen Ezekiel Elliot, og der er faktisk slet ikke noget ground game overhoved, hvilket Redskins kan nyde godt af. Seattle har dog været brandfarlige i deres passing offense, og det er netop her Redskins skal være ekstra påpasselige.

Læs også: Green Bay Packers vs Detroit Lions

 

Spilforslag: Redskins har en god chance

Spilforslag: Redskins +7.5 til odds 1,89 hos 888

Kampstart & TV: Søndag d. 5 november kl. 22:05 på TV3+, Viaplay.

Seahawks er startet sæsonen ud med en 5-2 record, mens Washington har hentet back-to-back nederlag med to-cifrede point i de seneste to kampe. Jeg føler dog alligevel, at Redskins har en chance her, og de har bestemt en chance for at holde kampen tættere end bookmakerne spår.

Redskins har bestemt et angreb der kan følge med Seahawks’, men spørgsmålet er om deres defense kan følge med Wilson og co., der har sat hhv. 41 og 48 point på tavlen i deres seneste to hjemmekampe. Seahawks har været middelmådige i deres defense i år, og i sidste kamp mod Texans var de lige ved at blive slået af en rookie quarterback.

Redskins havde store problemer i mod Dallas’ løbeangreb, men det kommer ikke til at være tilfældet her, da Seattle ikke besidder et effektivt ground game. Der er mange faktorer der peger i retningen af, at Washington kan drille Seahawks. Vi tager pointene med udeholdet.

Spil på NFL hos 888sport >>