Claus Elmings NFL-tips til Super Bowl odds

4. februar 2018

Claus Elmings NFL-tips til Super Bowl odds

I denne artikek findes Claus Elmings NFL-tips til Super Bowl 52, som står mellem New England Patriots og Philadelphia Eagles.

Claus Elming har igen kigget på den kommende runde i NFL, og igen er det blevet til nogle solide bud på, hvor du finder de stærke odds på NFL hos Danske Spils Oddset.

Læs med her, hvis du leder efter et godt bookmaker tilbud til årets Super Bowl mellem Patriots og Eagles.

Spil på NFL hos Oddset*

Elmings ultimative spiloptakt til SB LII

Efter 266 kampe i grundspillet og playoffs er vi endelig ved vejs ende i 2017-sæsonen. Se NFLmings bedste tips til Super Bowl!

Super Bowl 52 - eller LII med romertal, som NFL stadig ynder at benytte - spilles på søndag i Minneapolis. Byens nye stadion, der så dagens lys for blot halvandet år, lægger kunstunderlag til finalen mellem New England Patriots og Philadelphia Eagles.

Det er Patriots tredje Super Bowl på fire år. Det er Eagles tredje Super Bowl nogensinde.

Det der er så skønt ved den Super Bowl, vi skal se på søndag, er at vi reelt intet aner om, hvordan de to hold står overfor hinanden.

Tom Brady skal spille i sin ottende Super Bowl. Det svarer til hele Eagles nuværende mandskab. Men hvor meget betyder det? Eller betyder det noget overhovedet?

Eagles har i løbet af sæsonen mistet deres quarterback, deres venstre tackle, deres bedste runningback, deres bedste linebacker og deres bedste special teams-spiller, men alligevel står de i Super Bowl. Det lyder jo næsten som historien om Patriots i flere sæsoner - altså bortset fra det med quarterbacken.

Der er kickoff 00:37 natten til mandag dansk tid, men gør du klar med kaffe, cola og tændstikker til at sætte i øjnene, burde du nok kunne holde dig vågen. Det kræver selvfølgelig også, at vi får en spændende kamp, men det er jeg ret sikker på, at vi gør.

Her er et par interessante statistikker, der tæller for det:

1) Ingen af Patriots Super Bowls med Tom Brady som quarterback er blevet afgjort med mere end fire point (bortset fra sidste år, men der gik kampen i overtid).

2) De to mandskaber lå næsten lige i sæsonen, hvad angår scorede og tilladte point, og begge mandskaber havde +162 point gennem sæsonen - tangeret for flest i NFL.

3) Eagles ligger i top 5 både på forsvar og angreb, og er på papiret dermed det bedste mandskab Patriots har mødt i en Super Bowl. Patriots fik en skidt start på sæsonen, men ligger både nr. 1 i point scoret og nr. 1 i point imod siden spilleuge 5.

Danske Spil har som sædvanligt en masse skønne muligheder for at spille på kampen, ikke kun hvad angår vinder og taber eller scorede point, men også en masse head-to-heads, forskellige over/under-spil, og så de lidt sjovere som farven på Gatorade-badet eller Justin Timberlakes åbningsnummer.

Men ikke mere snak, her får du sæsonens sidste spiltips fra min hånd.

Money in the bank

Der er en ganske interessant statistik fra Patriots tidligere Super Bowls, som jeg synes er værd at holde øje med. I foregående syv Super Bowl med Tom Brady ved roret, er det endnu ikke lykkedes Patriots at score i første quarter. Nul, zero, zip, zilch, nada. Ikke et eneste sølle point er det blevet til. Og det kunne godt fortsætte på søndag.

Hold lige den statistik for øje, for den vender jeg tilbage til. Holder det stik igen, åbner det op for flere spændende væddemål. F.eks. Eagles vinder første quarter til odds 2,60. Eller min favorit: Patriots scorer ikke på første drive (angrebsserie) til odds 1,70.

Første field goal

En anden vigtig statistik er det faktum, at Patriots opgiver rigtig mange yards, men sjældent tillader modstanderne at score touchdown.

Derfor tror jeg, at kampens første scoring bliver et field goal, og er du enig, er der odds 2,30 igen. Tror du, at Eagles kan score field goal på deres første angrebsserie, er der pludselig odds 5,00, hvilket jeg synes er ret interessant.

Ugens bedste bet

Jeg vil faktisk her komme med et lille trick til dig i stedet for et decideret ugens bedste bet. Du har gjort dig nogle overvejelser om, hvem du tror der vinder. Tager du Patriots, er der odds 1,53 igen og tror du på Eagles, får du odds 2,70.

Men i og med, at Patriots Super Bowl-sejre og nederlag alle har været indenfor 6 point inklusiv overtime (3,3,3,3,4,4,6 OT), så kan det bedre betale sig for dig, at spille på en sejr mellem 1 og 6 point til det hold, du tror på. New England vinder med 1-6 point giver odds 4,00, mens hvis Philadelphia vinder med 1-6 point giver det 5,00 gange pengene igen.

Løb, kast, grib…

Der er masser af interessante væddemål på, hvem der kaster flest yards, løber flest yards, griber flest bolde mm., og jeg har fundet de mest interessante frem til dig her. Men kig selv mulighederne igennem. Der er rigtig meget at vælge mellem.

En af de mest plausible synes jeg er, antallet af catches Patriots receiver Brandin Cook får. Han havde en stor kamp mod Jaguars mod væsentligt bedre cornerbacks, end han møder søndag. Kan Cooks gribe bare 5 bolde, er der 1,80 tilbage til dig.

Scorer LeGarrette Blount i kampen, er der dejlige odds 3,00 - det synes jeg faktisk er et af de allerbedste bets til Super Bowl 52. Kan James White score to touchdowns får du 13 gange pengene igen, og det synes jeg er et rigtig fint odds. Han scorede altså tre gange i sidste års Super Bowl, og har scoret i begge slutspilskampe i år.

Kan du lide den defensive side af bolden, så er der virkelig gode odds, hvis du kan ramme den rigtige spiller på en interception. Jeg kunne godt se Patriots safety Devin McCourty lave en sen interception. Det er der altså odds 4,75 for.

Odds 20,18

Danske spil har lavet en stak odds, der alle giver 2018 ører igen for hver krone du spiller, eller sagt på en anden måde: Odds 20,18.

Der er de lidt urealistiske som at Tom Brady kaster over 500 yards, og de lidt mere sandsynlige som, at der scores over 80 point i kampen. Jeg har dog et par favoritter, som jeg synes, der er værd at kaste penge efter.
Hvis Eagles runningback Jay Ajayi scorer kampens første touchdown og løber over 80 yards, udløser det 20,18-oddset. Det kan jeg faktisk rigtig godt lide. Eller hvad med, at Nick Foles selv løber et TD ind og Eagles vinder kampen. Det giver også odds 20,18.

Og så er der et odds, jeg simpelthen ikke forstår, og som SKAL spilles. Du får odds 20,18 på, at enten Brandin Cooks eller James White scorer to touchdowns. Og så er der et odds, jeg simpelthen ikke forstår, og som SKAL spilles. Du får odds 20,18 på, at enten Brandin Cooks eller James White scorer to touchdowns. Spil det, inden Danske Spil hiver det af igen.

Super Bowl MVP odds

Der er gennem tiderne spillet 51 Super Bowls, og 28 gange er det en quarterback, der er blevet valgt til kampens mest værdifulde spiller, MVP.

Tom Brady er storfavorit til at blive MVP i år, og giver kun odds 1,65. Skulle Eagles quarterback Nick Foles stikke afsted med titlen, er der faktisk ret vilde odds 5,00 på det.

Rob Gronkowski spiller med stor sandsyndlighed og han bliver et mareridt for Eagles. Han giver odds 13,00 som MVP.

Skal du spille på en lille overraskelse med et højt odds, så smid lidt mønt på Jay Ajayi til odds 20,00.

Super Bowl-vinder odds

Jeg er meget i tvivl om Super Bowl 52. Min fornuft siger New England Patriots, men efter at have set Eagles knuse Minnesota Vikings i semifinalen, tror jeg godt, de kan overraske igen.

Er Patriots’ forsvar for stor en mundfuld for Nick Foles? Kan Eagles D-line få pres nok på Tom Brady. Kan Patriots stoppe Eagles løbeangreb?

Kan Eagles forsvar håndtere Gronkowski. Og hvordan agerer Eagles rookie kicker Jake Elliott i forhold til Patriots rutinerede Stephen Gostkowski? Det er spørgsmål, vi får besvaret søndag, og som er med til afgøre årets Super Bowl. Jeg sagde Patriots i vores podcast NFL Showet, men nu siger jeg Eagles. Det ændrer sig nok et par gange i løbet af søndag.

Tak for i år og god Super Bowl.

Spil på NFL hos Oddset*