Nordicbet Champions: Skal du repræsentere Danmark på Malta?

24. februar 2017

Nordicbet Champions: Skal du repræsentere Danmark på Malta?

Vind et sæde til finalen i juni! Finalevinderen snupper 250.000 kr. i kontanter.


NordicBet Champions er ankommet, og vil være på udkig i de nordiske lande efter onlinespillere, som udfordrer sig selv, og løfter deres spil til nye niveauer. Champions of Live Betting er et komplet onlineevent, der starter den 6. marts og varer til den 26. april, begge dage inklusiv.

Er du god nok til at opnå legendestatus her i landet? Du kan gå fra Onlinekvalifikant til National Mester, hvor du skal repræsentere Danmark ved LIVE Grand Final på Malta til juni, hvor hver nation vil sende deres bedste. Til sidst kan kun én nation og én spiller triumfere.

Som forberedelse til hele sæsonen af Champions of Live Betting, vil NordicBet afvikle et warm-up event, fra den 20. februar til den 26. februar, begge dage inklusiv. Et leaderboard bliver opdateret dagligt (man-fre) nederst på siden. 

Tilmeld dig ved at trykke her

[bbutton type="small" bookmaker="unibet" link="http://bit.ly/nordicbet-champions">Nordicbet Champions of Live Betting [/bbutton]

Sådan vinder du dit Grand Final sæde: 

1. Tilmeld dig kampagnen overfor
2. Placer dine livevæddemål til min. odds 1.40 og min. indsats 50 kr. 
3. Vind flest livevæddemål i træk i perioden

En Champion skal findes i opvarmningsugen, som kører fra den 20. februar til den 26. februar. Opvarmningsugen er en forberedelse til Champions of Live Betting onlinekvalifikationen, der kører fra den 6. marts til den 26. april.0 

Spil nu hos NordicBet, for at kvalificere dig til vores næste store event. Start online, og slut med - Champions of Live Betting - den store live Grand Final på Malta, hvor vinderen tager 250.000 kr. med hjem.