NordicBet er ny Helsingør-sponsor

24. juli 2017

NordicBet er ny Helsingør-sponsor

Bookmakeren NordicBet er ny sponsor for Superliga-oprykkerne fra Helsingør. Det er den største aftale af sin slags i klubbens historie.

FC Helsingør rykkede sensationelt op i Superligaen efter playoff-kampe imod Viborg, og nu har den lille klub også fået sig en hovedsponsor, der er et hold fra den bedste, danske fodboldrække værdigt.

I den kommende sæson skal de således spille med NordicBet, der også sponsorerer den næstbedste række, på brystkassen af den lyseblå trøje.

”I den forgangne sæson i NordicBet Ligaen oplevede vi et godt og tæt samarbejde med FC Helsingør, og det parløb har vi ønsket at forsætte, efter at det lykkedes for Christian Lønstrups tropper at rykke op i Alka Superligaen. Såvel FC Helsingør som NordicBet ønsker på hver vores felt at udfordre de store aktører på markedet, og derfor har det stået højt på NordicBets ønskeseddel at blive hovedsponsor for klubben og bakke op om FC Helsingørs færd i den bedste danske fodboldrække.” udtaler Brand Manager Henrik Olsson fra NordicBet til FC Helsingørs hjemmeside.