Web
Analytics Made Easy - StatCounter

Transfer Window Bonus: Få 250 kr. bonus om måneden hos NordicBet

0

Det er januar og transfervinduet står igen på fuld gab i fodboldens verden, og hos NordicBet kan du igen score dig en fed Transfer Window Bonus bestående af seks potentielle 250 kr. bonusser det næste halve år.

Hos NordicBet får du først og fremmest en velkomstbonus på op til 1000 kr., når du indbetaler første gang, og derudover kan du score dig yderligere seks bonusser á 250 kr. med det særlige transfer-tilbud fra bookmakeren, som altså kun gælder i januar 2018.

Få Transfer Window Bonus her >>

* R/v gælder. Spil ansvarligt | +18

Sådan fungerer Transfer Window Bonus hos NordicBet

Denne transfer-bonus kan man kun modtage, hvis man skifter til NordicBet som kunde i januar. Det er altså altafgørende, at du ikke har en konto hos bookmakeren i forvejen. Har du ikke dét, skal du blot oprette dig inden månedens udgang for at være berettiget til 250 kr. bonusserne, hver måned, i årets første seks måneder.

For at indkassere din månedlige bonus skal du omsætte for 1000 kr. på væddemål til odds 1.50 eller højere i løbet af en kalendermåned. Gør du dét, får du automatisk en 250 kr. bonus sat ind på kontoen i starten af næste måned.

Bonuspengene er underlagt et gennemspilskrav på 3 gange pengene til min. odds 1.50, hvilket altså kræver en omsætning på 750 kr. før bonuspengene kan hæves til banken.

Få Transfer Window Bonus her >>

 

Gør som Coutinho og skift…

Vi har allerede set flere bemærkelsesværdige transfers, som f.eks. Coutinhos skifte fra Liverpool til Barcelona til den nette sum af 1,2 mia. kr. Det gør Coutinho til verdens næstdyreste spiller efter PSGs Neymar, som blev hentet i netop Barcelona.

Nu får du selv muligheden for at lave en transfer, som kan sikre dig lidt ekstra skillinger i de kommende måneder, for hvis du skifter din normale bookmaker ud med NordicBet i januar måned, kan du få en 250 kr. bonus hver måned frem til og med juni.

Transfer Window Bonus-tilbuddet gælder kun i januar, så opret din nye NordicBet konto i dag, og begynd at spil for at modtage dine bonusser.

Få Transfer Window Bonus her >>

 

Kort om NordicBet

NordicBet er en af de gode gamle travere i dansk online betting, for selskabet har udbudt odds og spil til danskerne i mange år, og gør det naturligvis i dag med dansk licens hos Spillemyndigheden.

Det betyder, at dine gevinster på odds, bonusser og andre kampagnetilbud hos NordicBet er 100% skattefrie. Samtidigt skorter det ikke på kampmarkeder og høje odds hos bookmakeren, hvor du kan spille på – tæt på – alt mellem himmel og jord.

NordicBet har stadig en lidt gammeldags platform, rent layoutmæssigt, hvilket trækker ned i vores samlede bedømmelse af bookmakeren. Det trækker til gengæld op, at NordicBet tilbyder masser af livestreaming til sine kunder, og krydrer det hele med masser af fede kampagner som f.eks. Fodboldweekend-konkurrencerne.

Besøg NordicBet.dk her >>

* R/v gælder. Spil ansvarligt | +18