Schweiz vs Nordirland spilforslag: - Hjemmeholdet vinder stort

11. november 2017

Schweiz vs Nordirland spilforslag: - Hjemmeholdet vinder stort

Schweiz tager imod Nordirland i returkampen om VM-billetten, hvor Schweiz fører 1-0 efter første kamp, hvor nordirerne følte sig bortdømt af dommerne.

Et kontroversielt straffespark afgjorde løjerne i Belfast til schweizisk fordel og nordirsk frustation. De tapre nordirere vil kæmpe for deres chance i returkampen i morgen, søndag d. 12/11, men det ligner en uoverkommelig opgave for Nordirland.

Bookmakerne har tårnhøje odds på Nordirland-sejr og forventninger om endnu en Schweiz-sejr. Hos Unibet er der f.eks. odds 1.46 på Schweiz og odds 8.50 på Nordirland, mens uafgjort kan spilles til 3.95 gange pengene.

Spil på kampen hos Unibet >>

 

Spilforslag: Schweiz vinder med to mål

Spilforslag: Schweiz -1 til odds 2.38 hos Unibet

Kampstart & TV: Søndag d. 12/11 kl. 18.00 | 6'eren

Der skulle et yderst kontroversielt straffespark på Windsor Park til at sikre Schweiz en 0-1 sejr i første kamp, og iflg. Nordirlands landstræner, Michael O'Neill, hang spillerne alvorligt med næbet i omklædningsrummet efter kampen. Alle var klar over, at man helst skulle være kommet på tavlen, og forhindret Schweiz i det samme, men takket være endnu en sløj dommerpræstation gik det stik modsat, og det ligner nu en kamp op ad bakke for Nordirland i Schweiz.

Schweiz bør tage kontrol over denne kamp, og sikre VM-billetten med en overbevisende sejr foran egne fans. Kan Schweiz komme på 1-0, vil det formentlig tage pippet helt fra Nordirland, som samtidigt vil være tvunget til at satse stort i forsøget på at hente en 1-2 sejr i Basel. Det kan bane vejen for en komfortabel sejr på flere mål til Schweiz, når Nordirland blotter sig bagude.

Vi tipper en komfortabel sejr til Schweiz på 2-0 eller 3-0, som i øvrigt kan spilles til hhv. 6.10 og 10.00 hos Unibet.

 

Schweiz er storfavoritter mod Nordirland

- Optakten forneden er skrevet før kampen i Belfast torsdag d. 9/11.

Nordirland var i Gruppe C med Tyskland, som gjorde rent bord med 10 sejre og en målscore på 43-4. Det efterlod reelt ingen chance for de øvrige mandskaber i gruppen, hvor Nordirland endte som det bedste af det tynde øl.

Nordirland var foruden Tyskland oppe mod Tjekkiet, Norge, Aserbajdsjan og San Marino, og det var generelt ingen imponerende kvalifikation fra Nordirland, som vandt seks og tabte tre af deres 10 kampe. Det var dog nok til en sjetteplads over de otte bedste to'ere i grupperne og dermed en plads i playoff-runden.

Den nordirske landstræner Michael O'Neill forventer da også, at Nordirland har en chance mod favoritterne fra Schweiz, hvis man kan sikre et godt udgangspunkt hjemme på Windsor Park.

"Vi er glade for lodtrækningen, især for at undgå Italien og Kroatien. Schweiz bliver en svær modstander, men jeg tror, det er et hold, vi kan slå. Den første kamp på hjemmebane giver os forhåbentlig et godt resultat at tage med til Schweiz", sagde O'Neill efter lodtrækningen til playoff-kampene.

 

Schweiz bør spille sig til Rusland

Det er dog gæsterne fra Schweiz som er favoritter til kampen. Schweiz spillede en vanvittigt flot kvalifikation, og sluttede som den bedste 2'er på tværs af grupperne.

I Gruppe B fik Schweiz skrabet imponerende 27 point sammen, men det samme gjorde Portugal, som snuppede førstepladsen og den direkte billet på en bedre målscore.

Schweiz var dog også landet i en overkommelig pulje med Ungarn, Færøerne, Letland og Andorra, så der var naturligvis forventet mange point og et tæt kapløb med portugiserne. Det er dog et yderst kompetent schweizisk mandskab, som byder på masser af spændende profiler som Granit Xhaka, Ricardo Rodriguez, Breel Embolo og mange flere, og schweizerne bliver en stor mundfuld for O'Neills mandskab.

Det ville være synd at undvære schweizerne ved VM i Rusland, men Nordirland har kæmpet bravt i kvalifikationen og har fortjent deres plads i denne playoff. Hvem der ender med at trække det længste strå, og sikre nationen en plads ved slutrunden i Rusland til sommer, får vi første svar på torsdag aften i Belfast.

Spil på kampen hos Oddset >>

 

Nordirlands trup til kampen

Målmænd:

Roy Carroll, Linfield
Michael McGovern, Norwich City
Alan Mannus, St Johnstone

Forsvar:

Aaron Hughes, Heart of Midlothian
Gareth McAuley, West Bromwich Albion
Jonny Evans, West Bromwich
Chris Brunt, West Bromwich Albion
Conor McLaughlin, Millwall
Lee Hodson, Rangers
Daniel Lafferty, Sheffield United
Paddy McNair, Sunderland
Rory McArdle, Scunthorpe United
Tom Flanagan, Burton Albion

Midtbane:

Steven Davis (anfører), Southampton
Niall McGinn, Gwangju
Oliver Norwood, Fulham
Corry Evans, Blackburn Rovers
Shane Ferguson, Millwall
Stuart Dallas, Leeds United
Paul Paton, St Johnstone
Matty Lund, Burton Albion
George Saville, Millwall
Jordan Jones, Kilmarnock

Angreb:

Kyle Lafferty, Heart of Midlothian
Josh Magennis, Charlton Athletic
Jamie Ward, Nottingham Forest
Conor Washington, Queens Park Rangers

 

Schweiz' trup til kampen

Målmænd:

Yann Sommer, Mönchengladbach
Roman Bürki, Dortmund
Marwin Hitz, FC Augsburg

Forsvar:

Stephan Lichtsteiner (Anfører), Juventus
Ricardo Rodríguez, Milan
Fabian Schär, Deportivo La Coruña
Michael Lang, Basel
Nico Elvedi, Mönchengladbach
Manuel Akanji, Basel
Léo Lacroix, Saint-Étienne

Midtbane:

Valon Behrami, Udinese
Xherdan Shaqiri, Stoke City
Gélson Fernandes, Eintracht Frankfurt
Blerim Džemaili, Montreal Impact
Granit Xhaka, Arsenal
Mario Gavranović, Rijeka
Fabian Frei, Mainz 05
Denis Zakaria, Mönchengladbach
Steven Zuber, Hoffenheim
Remo Freuler, Atalanta
Edimilson Fernandes, West Ham United

Angreb:

Admir Mehmedi, Bayer Leverkusen
Haris Seferović, Benfica
Breel Embolo, Schalke 04

Spil på kampen hos Unibet >>