Web
Analytics Made Easy - StatCounter

Regnvåd underholdning venter i OB-Brøndby

0

Denne weekends match of the week, finder sted i Odense, hvor OB hjemme på Ewii Park tager imod Brøndby. Her skal OB forsøge at bryde en skidt stime mod Brøndby, der har haft overtaget de seneste sæsoner.

OB – Brøndby Optakt

Det ligner igen en svær sæson for Kent Nielsen og OB, der ikke har fået den bedste sæsonstart i superligaen. 2 sejre, 3 uafgjorte og 2 nederlag lyder facit på og som placerer dem på en aktuel 8. plads i ligaen inden 8. spillerunde.

På banen er det ikke blevet til sejr i fire opgør, og med et nederlag til Brøndby, vil det for alvor begynde at se skidt ud for Kent Nielsen, der dog kan glæde sig over, at Jeppe Tverskov og Rasmus Jönsson ser ud til at blive klar efter skader har holdt dem ude.

Hos Brøndby har spillet set bedre ud, men holdet står alligevel med 5 point op til FCN, efter et par sløje resultater på det sidste, hvor man både har tabt til AGF og spillet uafgjort mod Randers.

Zorniger har formået at holde på den stamme af spillere, der i sidste sæson sikrede klubben sølvmedaljer, og der er høje forventninger til, at det er i år, hvor Brøndby kan true FCK i mesterskabsduellen.

Når OB spiller hjemme mod Brøndby, plejer udfaldet ikke og blive en sejr til hjemmeholdet. Således har OB kun formået at vinde 4 gange over Brøndby i de seneste 20 møder i Odense.

Hele 10 gange er Brøndby rejst hjem med en sejr, og de ligner også det stærkeste hold i weekenden. Brøndby må dog se bort fra Benedikt Röcker, da den tyske forsvarsspiller sidder ude med karantæne.

Hos Danske Spil er Brøndby pæne favoritter med odds 1.85 på en sejr, mens der er odds 4.30 på en hjemmesejr. Tror du mere på et uafgjort resultat, bliver det belønnet med odds 3.60 hos samme bookmaker.

OB – Brøndby bud på startopstilling:

OB (4-4-2): Grytebust – Desler, Petersen, Tingager, Barrett – Greve, Izunna, Thomasen, Jönsson –  Festersen, Jacobsen

Brøndby IF (4-3-1-2): Rønnow – Larsson, Hermannsson, Arajuuri, Crone – Vigen, Nørgaard, Halimi – Mukhtar – Pukki, Kliment

OB – Brøndby spilforslag:

Der er ingen tvivl om, at det for Zorniger og Brøndby kun er tre point som tæller på Søndag, mens man fra OBs side vil være mere tilfreds med et enkelt point. Det har dog ikke set godt ud for Brøndby på udebane i denne sæson, hvor man kun har hentet 1 point i 3 kampe.

Med et OB hold, der igen kan stille i stærkeste opstilling, tror vi på fine chancer for at de nok skal finde vej til netmaskerne, og med Zornigers spillestil, er man næsten altid garant for mål og underholdning.

Derfor tror vi på, at begge hold kan finde vej til netmaskerne, noget Danske Spil belønner med odds 1.72.

Spilforslag: Begge hold kommer på tavlen til odds 1.72 hos Danske Spil

Kick off: Søndag d.10/9 kl. 18:00 – Kampen kan ses på TV3+

Billetter til kampen kan købes på:  http://billetter.ose.dk/Event/110306586