Udgivet d. 14.09.17 12:03 af Administrator. Sidst opdateret d. 14.09.17 13:36.

Oddsets app storhitter hos brugerne

Oddsets nye app har foreløbigt været en stor succes, og er nu på tredjepladsen over de mest downloadede apps i Danmark hos Apples Appstore. Danske Spil er vældigt tilfredse.

Læs mere

Oddset App: Få 50 kr. gratis til Danmarks bedste mobile spilplatform

Få 50 kr. til Oddset App >>

Der er efterhånden ikke nogen spiludbyder, der ikke har lagt en masse kræfter i at skabe en mobil app, der er både nem at bruge, hurtig og overskuelig, og også hos Danske Spil har de gjort deres for at gøre det nemmere at spille et par hurtige over/under-spil, mens man er på farten. 

Efter i begyndelsen kun at have været tilgængelig til iPhone/iOS, så er deres app nu også kommet til Android, og det har, kombineret med deres 50 kroners frit spil-kampagne, været vældigt populært blandt Danske Spils brugere, fortæller Peter Christian Noer, der er brand manager hos Oddset. Lige nu er app'en endda på tredjepladsen over de mest downloadede apps i Appstore i Danmark.

"Vi kan desværre ikke fortælle, præcist hvor mange der har downloadet app'en. Men vi kan sige, at der har været stor interesse for 50 kr frit spil tilbuddet og at vi har oplevet en voldsom stigning i antallet af downloads sammenlignet med normalt. Vi håber selvfølgelig at endnu flere vil benytte sig af tilbuddet – både dem som har app’en i forvejen og dem som skal prøve den for første gang," fortæller Peter Christian Noer til Oddsforum.

Hvis du har lyst til at bide skeer med Danske Spils Oddset app, så kan du hente den via linket her neden for.

Du skal være kunde hos Oddset for at hente den, men som nævnt, så får du netop nu 50 kroners frit spil, når du henter den.

Få 50 kr. til Oddset App >>