Web
Analytics Made Easy - StatCounter

Læs dagens ekspertråd fra Oddsets Jesper Helmin

0

Oddset ekspert Jesper Helmin er klar med spilforslag til udvalgte kampe for dagen.

Spilekspert, Jesper Helmin, har kigget på både Superliga og udlandsdanskerne til fredagens spilforslag.

Randers – SønderjyskE

Fredag d. 23/11 – kl. 19.00
X – odds 3.40 Spil kampen

 

To hold, der har genfundet formen, tørner sammen i Superligaen. Randers FC kommer fra sejre over Lyngby og AGF, mens SønderjyskE har slået OB og FC København.

Kronjyderne har de seneste uger virket noget stærkere end tidligere på efteråret. Man er begyndt at spille mere offensivt, hvilket kaster flere mål af sig, og defensiven er stadig ganske fornuftig.

Hos SønderjyskE er to 3-0-sejre over OB og FCK noget som aftvinger respekt. Til denne kamp er sønderjyderne dog uden vigtige Niki Zimling, der ellers har været den dominerende faktor på midtbanen.

De to hold spiller typisk meget tætte og målfattige kampe. Tidligere på sæsonen spillede de 0-0 i Haderslev, og ni af de seneste ti indbyrdes opgør er faktisk gået under 2,5 mål, mens seks af kampene er sluttet uafgjort.

To formstærke hold, der skal blive ved med at skr

 

 

Celta Vigo – Leganes

Fredag d. 24/11 – kl. 21.00
1 – odds 1.92 Spil kampen

 

Danskerglade Celta Vigo svinger noget i præstationerne, og er lidt skuffende blot nummer 13 i tabellen. Især hjemme har man endnu ikke formået at finde den form, man har set tidligere år, hvor Estadio Municipal de Balaidos har været et fort.

Nu gælder det Leganes, der gør det ganske glimrende i La Liga. Ikke mindst baseret på en god defensiv, der blot har tilladt 11 scoringer i 12 kampe, mens offensiven, med blot ni mål, til gengæld halter.

Ude er Leganes meget svingende, det er blevet til tre sejre og tre nederlag i seks kampe. Celta har hjemme 2-2-2 efter seks kampe, men slog dog i seneste hjemmekamp Athletic Bilbao.

Leganes kommer lige fra tre nederlag på stribe, men har også mødt hård modstand i Barcelona, Valencia og Sevilla.

Celta har i min bog et stærkere hold end Leganes, og anført af assistkongen Pione Sisto, der står for otte assists i La Liga i denne sæson, bør en sejr være inden for rækkevidde.

 

Dagens double

Odds 6.46 Spil doublen

 

Helmins Spilforslag statistik

Vi har ført regnskab med Helmins spilforslag her på Oddsforum.dk siden d. 13. oktober 2017, og profitten udregnes ved 100 kr. pr. single/double.

Måned Hitrate Profit
Okt. – Single 23/32 1357 kr.
Okt. – Double 6/15 1003 kr.
Nov. – Single 24/33 608 kr.
Nov. – Double 8/13 1851 kr.

* Opdateret t.o.m. d.23/11-2017