Oddset: Real og Barcas dommer-tække medfører videohjælp

19. april 2017

Oddset: Real og Barcas dommer-tække medfører videohjælp

Nok må være nok, mener Danske Spil, efter at både Real Madrid og Barcelona har haft stort dommerheld. Nu får dommerne video-hjælp.

Der var tvivl om flere offside-kendelser ved flere mål tirsdag aften, da Real Madrid slog Bayern ud af Champions Leagues kvartfinale.

Skal dommerne have videohjælp?

Debatten om, hvorvidt dommere skal have mulighed for at bruge video til kampafgørende situationer er dermed igen blusset op, og nu har Danske Spil sat odds på, hvornår videoteknologi kan anvendes af dommerne i Champions League, som det efterhånden har været tilfældet i mange år i de store, amerikanske sportsgrene, for at nævne et eksempel.

Det sker snart, vurderer oddsansvarlig hos Danske Spil, Peter Emmike.

- Det kan ikke vare længe nu. Flere og flere beslutningstagere taler varmt om det, og presset på beslutningstagerne bliver større, når man kigger på kampe som den i tirsdags.

- Vi tror, at det bliver indført snart i Champions League. Senest i sæsonen 2018/2019, siger han.

Spiludbyderen har odds 1,40 på, at der senest i 18/19-sæsonen anvendes videoteknologi i Champions League mod odds 2,70 på det modsatte udfald.

- Debatten har været længe, og hver gang der opstår situationer som dem under kampen tirsdag aften, så kommer vi tættere på at indføre teknologien i de store turneringer, siger han.

Læs mere om det kommende El Clasico opgør her >