Sevilla vs Celta Vigo: - Gode odds på Pione Sisto og Co.

18. november 2017

Sevilla vs Celta Vigo: - Gode odds på Pione Sisto og Co.

Sevilla tager lørdag aften imod danskerholdet fra Celta Vigo, der besøger det sydlige Spanien i et opgør, hvor hjemmeholdet har hårdt brug for 3 point, for at holde sig med i topstriden. Vi kigger nærmere på opgøret, og kommer med vores bedste spilforslag til opgøret.

Sevilla har efter en god start på sæsonen i La Liga ramt en bølgedal, der kun har budt på 3 point i deres seneste 4 kampe. Der er derfor hårdt brug for 3 point, for at holde trit med forfølgerne. Det ligner dog ikke en nem opgave mod Celta Vigo, der har hele 3 danskere med i truppen.

Sevilla er favoritter med odds 1.73 på en sejr hos Unibet. Der er odds 4.70 at hente, hvis du tror Celta Vigo kan snuppe sejren, mens der er odds 3.95 på krydset.

Spil hos Unibet >>

 

Spilforslag: Sevilla henter tiltrængt sejr

Spilforslag: Sevilla sejr til odds 1.73 hos Unibet

Kampstart & TV: Lørdag kl. 18:30 | Vises på Viaplay

Sevilla har som sagt ikke hentet mere end 3 point i deres seneste 4 kampe. Det har dog været på udebane at de har haft det svært i denne sæson. Hjemme på Estádio Ramón Sánchez har Sevilla hentet 13 point i 5 kampe, og er altså derfor forsat ubesejret.

Celta Vigo holdet med både Daniel Wass, Pione Sisto og Hjulsager på holdkortet, har haft det svært de seneste gange de har været på besøg i de sydlige Spanien, hvor de har tabt deres seneste 2 møder.

Selvom Sevilla døjer med skadede spillere, så tror vi på at de trækker det længste strå på hjemmebane, og odds 1.73 skal være ganske godkendt på en hjemmesejr i opgøret her.

Spil hos Unibet >>

 

Optakt: Sevilla - Celta Vigo

Der er store forventninger til Sevilla, der har været en fast bestanddel af toppen i spansk fodbold i efterhånden en årrække. Holdet fra Andalusien, som har den argentinske Eduardo Berizzo i trænersædet, har da også fået en ganske fin start på den nye sæson, hvor holdet har hentet 19 point i 11 kampe.

3 ud af de seneste 4 kampe er dog tabt i ligaen, og derfor tæller kun 3 point for Sevilla i denne kamp, og kigger man på deres hjemmebane, så skal der også være gode chancer for at Sevilla trækker det længste strå. Sevilla er nemlig ubesejret på hjemmebane i 2017, hvor det er blevet til 15 sejre og 6 uafgjorte kampe, hvis man tæller alle turneringer med.

Hold som Leicester, AS Roma og Real Madrid er alle blevet besejret her på banen i 2017, så det er bestemt ikke et sjovt sted at komme besøg som udehold.

 

Pione Sisto brandvarm for Celta

Celta Vigo kan da også se frem til at få det svært, da holdet ikke ligefrem har været skræmmende på udebane i denne sæson. 6 point er det blevet til i 5 kampe, et pointsnit som også betyder, at Celta Vigo er langt fra toppen i denne sæson, hvor holdet ligger med

14 point for 11 kampe, noget som placerer holdet som 11 i rækken. Et af lyspunkterne for Celta Vigo har dog været danske Pione Sisto, der topper klubbens assist liste med 7 oplæg.

En fornem bedrift, der faktisk betyder at Pione Sisto topper assist listen i hele La Liga, og med de seneste landskampe in mente også, bliver det spændende at følge Sisto lørdag aften. I de seneste 5 indbyrdes møder mellem Sevilla og Celta Vigo, er Sevilla løbet med sejren 3 gange, mens 2 kampe er endt uden en vinder.

Vi skal derfor over 2 år tilbage for at finde den seneste sejr til Celta Vigo, og på papiret ligner Sevilla også det stærkeste hold på nuværende tidspunkt.

 

Skader og karantæner

Hjemmeholdet døjer inden opgøret med flere skadede spillere, som ikke ligefrem taler til hjemmeholdets fordel. Både Carrico, Montoya og Pareja meledes således med sikkerhed ude, mens der også er tvivl om spanske Jose Mena.

Hos Celta Vigo ser situationen noget bedre ud. Her er Roncaglia ude, mens der er tvivl om dansk tyrkiske Emre Mor, der døjer med en ankelskade.

Spil hos Unibet >>