Chelsea - West Ham odds: Mål i begge ender på Stamford Bridge

26. januar 2018

Chelsea vs Newcastle odds: Sikker Blues-sejr i FA Cuppen

Chelsea tager søndag eftermiddag imod Newcastle i den engelske FA Cup. Find de bedste odds på opgøret og læs vores optakt med spilforslag. 

Stamford Bridge danner søndag eftermiddag rammen om FA Cup-kampen mellem Chelsea og Newcastle, der begge hører til i Premier League, men nu mødes i den traditionsrige pokalturnering.

Hjemme på eget græs er Chelsea ikke overraskende favoritter til odds 1.41 hos LeoVegas, mens en sejr til Newcastle belønnes med odds 7.00. Deler de to hold i porten er der odds 4.60 hos bookien.

I vores spilforslag på Chelsea vs Newcastle anbefaler vi, at Chelsea vinder med rent bur til odds 2.43 hos LeoVegas. Læs mere forneden.

Odds på FA Cup hos LeoVegas

 

Spilforslag: Chelsea slår Newcastle i sikker stil

Både på og uden for banen har der været en del uro i Chelsea, og midtugen måtte man vinke farvel til Carabao Cuppen efter et nederlag til Arsenal.

Søndag står den så på fodbold fra den engelske FA Cup, og her er vi overbeviste om, at Chelsea kommer tilbage på sejrskurs. Begge hold vil formentlig spare en del profiler, så de er friske til den kommende Premier League-runde, men Chelseas reserver bør have klassen til at vinde over Newcastle.

Rafael Benitez' tropper har blot scoret 22 mål i 24 ligakampe, og vi regner ikke med, at de kommer på måltavlen mod et stærk Chelsea-defensiv, der normalt ikke tillader modstanderne mange chancer.

Hjemmeholdet vil dog samtidig være tilfredse med en spinkel sejr, hvor de slipper for at bruge for mange kræfter. Newcastle vil gøre alt for levere overraskelsen, men det er svært at se, hvem der skal score målene for the Magpies.

Vi satser derfor på, at Chelsea vinder uden at lukke mål ind til odds 2.43 hos LeoVegas

Spil hos LeoVegas

 

Kan Chelsea komme tilbage på sporet?

Chelsea vs Newcastle United (foto: shutterstock.com)

Chelsea leverede i sidste weekend en fornem præstation mod Brighton, der blev kørt over med 4-0, men midtugen bød på endnu en skuffelse for the Blues, da Arsenal bookede billetten til Carabao Cup-finalen ved at vinde 2-1 på Emirates.

Andreas Christensen & Co. har dermed blot vundet en enkelt gang i 2018, og uroen ulmer både på og uden for banen. Der er naturligvis ikke tale om en decideret krise, men i denne afgørende fase af sæsonen er der brug for stabilitet og ro på sagerne, hvilket ikke er tilfældet lige nu hos hjemmeholdet.

Helt skidt står det selvfølgelig ikke til for Chelsea, som stadig er en del af top 4 i Premier League, mens der også fortsat er mulighed for at nå langt i Champions League og FA Cuppen. I førstnævnte turnering møder man dog FC Barcelona, og den traditionsrige engelske pokalturnering er formentlig hovedstadsklubbens bedste mulighed for et trofæ i denne sæson.

 

Reserverne kommer i spil mod Newcastle

Næste opgave for Chelsea i FA Cuppen er Premier League-oprykkerne fra Newcastle, der kæmper en hård kamp for at overleve i Englands bedste række.

Det bliver dog formentlig ikke A-holdet, der bliver sendt i aktion mod the Magpies. Allerede på onsdag skal Chelsea nemlig i aktion igen i Premier League, og Antonio Conte vil formentlig gøre brug af flere reserver i søndagens opgør.

En spiller som Michy Batshuayi gjorde det godt mod Brighton, men fik ikke meget spilletid i midtugens Carabao Cup-semifinale, og han kandiderer kraftigt til en plads i angrebet, hvor Morata fortsat er tvivlsom. De seneste to kampe har også været uden deltagelse af Courtois og Fabregas, og det er tvivlsomt, om de kommer i aktion søndag.  Derudover kan danske Andreas Christensen muligvis få et hvil, mens David Luiz overtager pladsen i det centrale forsvar.

 

Krisen kradser i Newcastle

Med tre sejre i de seneste 16 kampe i alle turneringer står det skidt til hos oprykkerne, der er en seriøs kandidat til at snuppe en af de tre nedrykningspladser i Premier League. På managerposten råder man ellers over en erfaren herre i form af Rafael Benitez, men spillermaterialet er simpelthen ikke godt nok.

22 mål i de første 24 kampe vidner om en offensiv, der har det rigtig svært, og det er derfor heller ikke overraskende, at the Magpies overvejer at gøre danske Nicolai Jørgensen til klubbens dyreste indkøb nogensinde.

Oprykkerne har blot et enkelt point ned til Southampton under nedrykningsstregen, og spørgsmålet er, hvilket hold Benitez vil sende på banen mod Chelsea. Overlevelse i Premier League har utvivlsomt førsteprioritet, og med kampe mod Burnley og Crystal Palace i den kommende tid er det ikke usandsynligt, at han vælger at spare flere profiler mod Chelsea.

FA Cuppen er naturligvis altid god for en portion overraskelser, men det er svært at se, hvad udeholdet skal stille op mod et Chelsea-mandskab, der har vundet de seneste to indbyrdes opgør med sammenlagt 8-2.

Spil på kampen hos LeoVegas >>

(foto: shutterstock.com)