Ulvene jagter europæisk succes mod Legia

26. november 2015

Optakt: Legia Warszawa – FC Midtjylland

Kan FCM få endnu en succes i Europa League med fra Warszawa? Læs vores tips til kampen her!

FC Midtjylland åbnede deres (delvist) succesrige tur i årets Europa League med at slå polske Legia Warszawa med 1-0 i første kamp, og selvom de har lagt ryg til et par afklapsninger siden da, især imod Napoli, så er FCM stadig et stærkt og bredt mandskab, der ser ud til at være kommet ud af den stime af nederlag, der kulminerede med 0-5 mod Napoli.

Spørgsmålet over dem alle er dog, i hvor høj grad weekendens topopgør imod FC København kommer til at ligge i baghovederne på midtjyderne op til kampen.

Truppen er godt nok bred, men den har også længe været skadesplaget, og Rilwan Hassan, Kristian Bach Bak, Petter Andersson og Johan Dahlin er fortsat ude i længere tid.

FCK er til gengæld ved at have hele deres trup i komplet tilstand, og det bliver uden tvivl en hård omgang for hjemmeholdet i Herning på søndag, der i sidste ende kan være stærkt medvirkende til at placere det danske mesterskab.

Hjemmehold uden motivation

Legia er i god form med tre sejre i træk fra den polske Ekstraklasa, men deres rolle er mere eller mindre udspillet i Europa League, hvor de kun har fået et enkelt point i fire kampe. I sidste runde skal de til Napoli, så selv med en sejr ove FCM vil de næppe nå særligt meget.

Derfor kan det også undre, at de er gjort til halvstore favoritter ved de fleste bookmakere, for FCM er bestemt ikke noget dårligt udebanehold.

Turen til og fra Warszawa kan dog komme til at trække tænder ud inden kampen på søndag, så en vis rotation vil det nok være på holdet.

En hjemmesejr til Legia kan spilles til odds 2,05  som det højeste, så hvis man har fidus til at FCM skruer meget ned for blusset, så er det her, man skal finde sine odds.

Vi tror dog i højere grad på, at det kan blive til en kedelig uafgjort, for FCM har selv med et enkelt point virkeligt gode muligheder for at gentage succesen fra første kamp mod Brügge, når de mødes i sidste runde i Herning.

En udesejr er måske at stramme den, men det kan findes til odds 4,00 hos Nordicbet, hvis man tror, at holdet for alvor er på vej op og har ressourcer til både Legia og FCK.

Vi har derimod bedre fidus til spillet på at kampen går over de 2,5 mål. Legia har scoret på hjemmebane de sidste fem kampe, mens FCM, som vi ved, er et glimrende udehold og har de fleste brikker i offensiven klar.

Det fås til odds 2,05 hos Unibet, og bliver vores anbefaling. Men hold øje med start-11’eren, for der KAN blive sparet spillere på nøglepositioner – Det gør dog ikke nødvendigvis over 2,5 mål mindre sandsynligt.

Spilforslag: Over 2,5 mål til odds 2,05 hos Unibet

Kampstart: 26/11 kl. 21.05 på Canal 9