Odense Boldklub vs FC Midtjylland odds: Spilforslag til OB - FCM

23. oktober 2023

OB - FC Midtjylland optakt: Slår Ulvene Striberne for fjerde gang i træk?

Der står OB vs FC Midtjylland på spisesedlen i Odense mandag d. 23. oktober. Kampen starter kl. 19:00, og her bringer vi optakt med spilforslag til OB vs FCM.

OB er på 10. pladsen i Superligaen, men kan efter weekendens kampe spille sig på 8. pladsen med en sejr over FCM. Ulvene fra Herning har derimod også brug for alle tre point, hvis de vil hænge på Top 4-feltet, hvor de nu er fire point op til FCN på fjerdepladsen.

FCM har haft taget på OB under Thomasbergs ledelse, hvor FCM har vundet tre ud af tre mod OB. Bliver det til fjerde FCM-sejr i træk mod fynboerne?

Spil hos LeoVegas*

OB - FC Midtjylland

Kampstart:
Mandag d. 23. oktober kl. 19.00
TV / Stream
TV3 Sport / Viaplay
Dommer:
Jørgen Daugbjerg
Karantæner:
Ingen
Betting Partner: LeoVegas
1 X 2
3.70 3.80 2.00
Spil hos LeoVegas*

 

OB

OB fik brugt stimen af nederlag med en 1-0 sejr i Farum før landskampspausen. Inden havde OB tabt fire på stribe, hvoraf én blev tabt i Herning med 1-2 og de tre øvrige alle blev tabt på hjemmebane mod Vejle, Silkeborg og Lyngby.

Man kan selvfølgelig med rette tale om, at det lignede tyveri ved højlys dag, da Lyngby tyvstjal alle tre point i Odense i deres 2-1 sejr på disse kanter. Her havde OB fortjent alle tre point, men et sammensurium af ting gik fynboerne imod, heriblandt VAR's fravær som fik indflydelse på særligt én uheldig dommerkendelse. 

Det er altsamment vand under broen nu, og med 1-0 sejren ude mod FCN har OB reelt spillet to gode kampe i træk, som burde have givet seks point, men kun har givet tre. Hvis OB kan fortsætte takterne fra de seneste kampe, kan det også meget vel blive til point her mod FCM, selv om OB er underdogs på eget græs mod gæsterne fra Herning.

Vigtigt bliver det for fynboerne om Martin Hansen er klar. Målmanden udgik skadet mod FCN, hvor han blev erstattet af Hans Christian Bernat.

 

FC Midtjylland

FCM kommer til Odense uden nederlag i de sidste fem Superliga-kampe, hvor to er vundet og tre endt uafgjort. Dermed har FCM også rykket sig lidt i tabellen, men man er stadig kun på en skuffende femteplads, hvilket er et stykke vej fra den guldkamp man selvfølgelig mener man skal være en del af.

Senest blev det kun til 2-2 hjemme mod Randers i en kamp, hvor FCM var en skygge af sig selv i det mest af første halvleg. De fik dog sat 45 gode minutter sammen efter pausen, men det var ikke nok til en sejr, og gør man status over hele sæsonen til dato, har FCM kun fået fem sejre i 11 kampe. 

Nu kommer FCM på besøg i Odense, hvor Thomas Thomasberg havde første kamp tilbage ved roret i FCM i sidste sæson. Dengang vandt FCM med 3-1 og siden har FCM slået OB med 4-2 og 2-1 hjemme i Herning. Så Thomasberg har altså gjort rent bord mod OB i sin anden tørn som cheftræner for Ulvene, og spørgsmålet er, om det fortsætter her. Spørgsmålet er også hvordan Thomasberg vælger at stille op, for præstationen i sidste kamp gav grund til at overveje flere udskiftninger i startopstillingen.

 

OB - FC Midtjylland spilforslag

OB spillede et par fornuftige kampe op til landskampspausen og særligt sejren i Farum var lige præcist hvad lægen har ordineret ift. at sparke fornyet selvtillid og tro på tingene ind i OB-truppen. Nu skal der smedes videre på den sejr, og det skal ske via tre point mod FCM.

Ulvene er dog et mandskab som er svære at slå - selv når de spiller en elendig halvdel af en fodboldkamp, som det var tilfældet mod Randers FC før pausen. Derfor tror vi også at dette ender i et tæt opgør, og vores bud bliver at holdene deler pointene i porten. Kampen ender 2-2 og vi spiller uafgjort til odds 3.80 hos LeoVegas.

Spil hos LeoVegas*