Optakt: VfB Stuttgart – Borussia Dortmund i DfB Pokalen

9. februar 2016

Optakt: VfB Stuttgart – Borussia Dortmund i DfB Pokalen

Vi er klar med en analyse og spilforslag på VfB Stuttgart - Borussia Dortmund, der er kvartfinale i DFB-pokalen.

 

Stuttgart vs Dortmund

Der er gang i pokalturneringerne rundt om i Europa, og det omfatter også den traditionsrige, tyske DFB-pokal, hvor man er nået til kvartfinalerne.

Her kommer Borussia Dortmund på besøg ved VfB Stuttgart til et opgør, hvor gæsterne er klare favoritter – Men er det nu også så klart?

Ifølge bookmakerne er det, for selvom det er på Mercedes-Benz Arena, så er en sejr til Dortmund helt nede i odds 1,50 hos betfair.

Statistisk set, så er der heller ikke meget håb at spore for Stuttgart, der i de sidste 10 kampe mod die Borussen står uden en eneste sejr, men derimod 5 nederlag og 5 uafgjorte.

De er dog i virkeligt god form, og er ubesejrede i de sidste syv kampe, hvoraf de har vundet de fem. Senest vandt de overbevisende med 4-2 ude over Eintracht Frankfurt.

Dortmund har tre sejre, en uafgjort samt et nederlag i de sidste fem, og har faktisk ikke virket helt så friske efter vinterpausen som værterne fra Stuttgart.

Vi ser derfor god fidus i at spille et forsigtigt spil i Stuttgarts retning. I den serbiske fløj Filip Kostic har de en af Bundesligaens mest formstærke spillere, og træner Jürgen Kramny har en fuld trup at råde over.

Det har Dortmund næsten også (Nuri Sahin og Sven Bender er dog tvivlsomme), men de har god grund til at spare spillere i et hektisk program, hvor de stadig jagter førende Bayern München, selvom det har lange udsigter at indhente de otte point, der er op.

Stuttgart ligger rigtig nok langt nede på 12. pladsen, men det snyder, nu hvor de er i så god form.

De har nemlig ligget langt værre, og er i den grad i fremdrift.

Det kan godt være, at en af Dortmunds individualister som f.eks. Reus eller Aubameyang træder i karakter i pokalkampen (hvis de starter), men der er ingen værdi i at spille på Dortmund til odds 1,50, selvom de har været gode på udebane i år.

 

Spilforslag

Formstærke Stuttgart har ikke vundet over Dortmund i 6 år, så det er forståeligt nok, at de ikke er favoritter.

Dobbeltchancen på at de enten vinder eller får uafgjort er dog helt oppe i 2,63 hos betfair, og det virker voldsomt nok.

Hvis man finder det som et lige lovligt højt odds, så kan man jo prøve spillet på at begge hold scorer.

Stuttgart har scoret 9 gange på 3 kampe, mens Dortmund spiller offensivt både ude og hjemme, så til odds 1,50 hos Unibet virker den nærmest sikker.

Spilforslag: 1X dobbeltchance til odds 2,63 hos betfair / Begge hold scorer til odds 1,50 hos Unibet