Wolfsburg fans (shutterstock)

11. juni 2015

Wolfsburg vs Napoli: - Bendtner og Co. tager imod undertippede italienere

Der venter en underholdende kamp, når Bendtners Wolfsburg tager imod Napoli i Europa League. Se odds på kampen i vores optakt forneden.

På torsdag er der atter gang i Europa League turneringen. Her er de to hold nået frem til kvartfinalerne, hvor der på forhånd er lagt op til et par særdeles interessante opgør mellem Wolfsburg og Napoli.

Holdene kommer til turneringen med vidt forskellig form, hvilket også kan ses på oddsene. Hjemmeholdet er store favoritter, men kan de leve op til favoritværdigheden?

Wolfsburg

Kommer til opgøret med en særdeles god form. Holdet har i deres seneste 10 kampe, vundet 7,  spillet to uafgjort og bare tabt en enkelt kamp. Holdet ligger i den hjemlige række nummer 2, foran hold som Leverkusen og Dortmund. Det er kun Bayern München som ligger bedre placeret i Bundesligaen.

Holdet har gjort det forrygende på hjemmebane, hvor de endnu ikke har tabt på hjemmebane i denne sæson. Indtil videre har de 12-2-0.

Wolfsburg sluttede 2’er i deres pulje, hvorefter de slog Sporting ud i 1/16 finalerne, mens de slog Inter ud i seneste runde efter at have vundet både ude og hjemme. Holdet er spået til at være blandt favoritterne her i turneringen og er da også favoritter i første kamp på hjemmebane, hvor de giver odds 1.80 i skrivende stund på NordicBet.

Tror du at Wolfsburg er i stand til at vinde opgøret med mindst 2 mål, kan du få odds 2.75 på dette.

Napoli

Napoli kommer til opgøret med en knap så god form. Holdet har således kun vundet 2 ud af deres seneste 10 kampe, mens 4 er spillet uafgjort og 4 er tabt. Holdet har ikke vundet i 5 kampe, og bør derfor være sultne.

De kommer dog til at få det rigtig svært, og skal spille sig op til deres bedste, hvis de vil have noget med fra dette opgør.

Holdet giver da også odds 4.33 på en sejr. Tror du på at udeholdet ikke taber kampen, kan du få odds 2.05 på NordicBet.

Napoli har haft en lidt lettere vej til kvartfinalerne. I 1/16 finalerne slog holdet Trabzonspor fra Tyrkiet, mens de i den sidste runde slog Dynamo Moskva over to kampe.

Holdet har kun tilladt 1 mål i de fire kampe, og har derved hold nullet i 3 af kampene. Det bliver derfor ikke nogen nem opgave for Wolfsburg. Napoli har i Gonzalo Higuain en brandvarm mand, som har scoret 6 mål i turneringen indtil videre i turneringen.

Oddsforums Spilforslag

NordicBet har som sagt odds 1.80 på at Wolfsburg vinder kampen her. Kigger man på de to holds form, samtidig med at Wolfsburg har en skræmmende hjemmebane, skal der være rigtig gode muligheder for at hjemmeholdet vinder.

De har vundet deres seneste 10 hjemmebanekampe i alle turneringen, heriblandt en 4-1 sejr over Bayern München. Napoli har på den anden side ikke scoret i deres seneste tre udebanekampe. Jeg tror de får det rigtigt her, og går på hjemmeholdet, til et velbetalt odds.

Spil på kampen hos nordicbet.dk >>