Superliga 2019/20: Optakt med odds og transfers før sæsonen

11. juni 2015

Overraskende Oddset-dom: Hobro overlever i Superligaen

Det var en mindre sensation, da Hobro i sidste sæson sikrede sig oprykning til Superligaen, og det semi professionelle hold har en vundet mange hjerter og spillerne tror på de undgår nedrykning fra Superligaen.

Men selvom Hobro imponerede stort i landets næstbedste række har de fleste eksperter allerede dømt østjyderne som sikre nedrykkere.

Oddset-spillerne hos Danske Spil har dog en anden opfattelse af, om Jonas Dals mandskab kan overleve deres første sæson i Superligaen.

- Det er ikke nogen hemmelighed, at vi vurderer Hobro som en meget sandsynlig nedrykker i denne sæson. Men Oddset-spillerne er ret uenige med os i den vurdering, og vi har fået rigtig meget spil på, at Hobro ikke rykker ned, siger Hans-Henrik Busk Stie, oddssætter hos Danske Spil.

Danske Spil giver pengene 6,00 gange igen, hvis det lykkes Hobro at blive i Superligaen. Omvendt giver det blot odds 1,09, hvis klubben rykker ned.

Og hele 98 procent af indsatserne er inden sæsonstart spillet på, at Hobro ikke rykker ned.

- Lige nu vil det koste os et pænt sekscifret beløb, hvis Hobro ikke rykker ned, så det skal blive spændende at se, om klubben kan præstere lige så godt i Superligaen, som Oddset-spillerne forventer, siger Hans-Henrik Busk Stie.

Mens Oddset-spillerne altså ikke tror på, at Hobro rykker ned, så er der større tro på, at sidste sæsons nummer ni og ti kan komme i problemer og havne på den forkerte side af nedrykningsstregen.

- SønderjyskE og FC Vestsjælland er Oddset-spillernes favoritter til at rykke ned i denne sæson. Samlet har begge hold præcis taget 40 procent af det samlede indskud på alle 12 nedrykkere, fortæller Hans-Henrik Busk Stie.

Odds på vinder af superligaen 2014/15:

FC København – odds 1.70
Brøndby – odds 5.00
AaB - odds 7.00
FCM - odds 9.00
Esbjerg - odds 25.00
FCN - odds 25.00
OB - odds 50.00
Randers - odds 75.00
SønderjyskE - odds 350.00
FCV - odds 600.00
Silkeborg - odds 750
Hobro - odds 2.000.00

FCK vinder ikke  - odds 2.00

Se odds på Superligaen her