Tottenham HotSpur

11. juni 2015

Prins Eriksen tager skiftet til Real Madrid?

Eriksen har været flyvende siden han kom til Tottenham Hotspurs i den engelske London-klub, men når man spiller godt på den store scene, så får de helt store klubber øjnene op for en!

Christian Eriksen overstrålede resten af Tottenham holdet i mandagens kamp imod Sunderland i 5-1 sejren på White Hart Lane! Han scorede 1 mål og lavede 2 assist og han er ved at være lidt af en yndling blandt fansene i Tottenham. Efter kampen fik han rosende ord fra både manager Sherwood og den engelske presse som endnu engang var imponerede over danskeren.

Det betyder selvfølgelig at de helt store klubber rundt om i Europa ikke kan lukke øjnene for den velspillende dansker. Real Madrid er kommet på bordet som en mulig klub for den danske midtbanespiller og der er odds 10.00 at hente hvis man tror at Christian Eriksen tager skiftet til Kongeklubben i Spanien her til sommer.

Efter Mesut Özil forlod klubben sidste sommer så var det svært at finde afløseren til den offensive midtbane, men det ser ud til at Modric har taget pladsen og at Illarramendi sidder på bænken og kommer ind i ny og næ. Det er ikke første gang at Real Madrid har handlet ind i Tottenham da både Modric og Gareth Bale kommer derfra, men kunne Real Madrid tage Christian Eriksen også?

Se masser af transferodds hos betfair