Qarabag FK vs Chelsea odds: - Conte kræver sejren i Aserbajdsjan

21. november 2017

Qarabag FK vs Chelsea odds: - Conte kræver sejren i Aserbajdsjan

Chelsea skal en tur til Aserbajdsjan og møde Qarabag FK i Champions League, onsdag d. 22/11. Læs optakt her og se spilforslag og odds på Qarabag vs Chelsea.

Chelsea kan med en sejr i Aserbajdsjan sikre videre avancement fra gruppen, og ydermere overtage førstepladsen fra Roma, hvis romerne ikke vinder mod Atletico Madrid.

Chelsea er da også enorme favoritter hos bookmakerne, hvor der er odds 11.00 på Qarabag FK, og 1.33 på Chelsea hos LeoVegas.dk. Uafgjort kan spilles til odds 5.10.

Spil hos LeoVegas >>

 

Spilforslag: Chelsea afgør tingene i Aserbajdsjan

Qarabag er et stærkt hold, som ikke bør undervurderes, men Chelsea bør alligevel have hvad der skal til, for at afgøre gruppen og sikre sig adgang videre til knockout-fasen.

Godt nok tabte Chelsea med 3-0 ude mod Roma, men i Premier League fulgte Contes mandskab op med sejre over Man United og West Brom, og pilen peger i rette retning for de blå fra Stamford.

Qarabag tabte med hele 6-0 i den omvendte kamp i London, og vi forventer Chelsea kan hente endnu en sikker sejr her.

Vi spiller Chelsea -1 til odds 1.88 hos LeoVegas, og du kan se kampen direkte på TV3 Sport 1 allerede kl. 18.00 onsdag d. 21/11.

Spil hos LeoVegas >>

 

Kan Qarabag matche Chelsea?

Antonio Conte, Chelsea FC Manager (foto: shutterstock)

De aserbajdsjanske værter cruiser derudaf i den hjemlige liga, hvor man indtager førstepladsen - dog kun med et points forspring ned til forfølgerne fra Zira.

Qarabag har vundet deres tre seneste kamp i Aserbajdsjan med clean sheets, og holdet imponerede også defensivt i sidste udekamp i Champions League, hvor det blev 1-1 i Madrid mod Atletico. Qarabag tog føringen kort før pausen, og fik 1-1 med hjem efter at have spillet en lille halv time med en mand i undertal.

På deres gode dage er Qarabag et hold, som kan gøre livet svært for de fleste hold - særligt på hjemmebanen - men det er formstærke engelske mestre som kommer på besøg.

Chelsea vandt den omvendte kamp i London med hele 6-0, hvilket også øger forventningerne til en komfortabel sejr i Aserbajdsjan.

 

Conte: - Sæsonens vigtigste kamp indtil nu

Alle forventer en sejr med flere mål til Chelsea, og der skal ikke herske tvivl om kampens vigtighed for klubben, iflg. Chelsea boss Antonio Conte:

"Vi skal spille den vigtigste kamp hidtil i sæsonen. Hvis vi er i stand til at vinde over Qarabag, kan vi gå videre i Champions League, og det er meget vigtigt, fordi perioden fra nu til januar er meget travl. Så det er en meget vigtig kamp", sagde Conte til klubbens hjemmeside.

Den italienske Chelsea Manager, Antonio Conte, udtrykker dog samtidigt respekt for Qarabag:

"Det bliver helt sikkert ikke nemt, for i de to seneste kampe har de spillet uafgjort mod Atletico Madrid, og før det tabte de godt nok til Roma, men Roma havde store problemer med at vinde. Så det er vigtigt, at vi er fokuserede på at arbejde og prøve at vinde kampen", sagde Conte.

Chelsea kan sikre videre avancement med sejren, men Qarabag har også brug for point, for kun ét point skiller Qarabag og Atletico Madrid ad i kampen om tredjepladsen.

Chelsea har vundet deres fire seneste kampe i Premier League, hvor de to seneste var med 1-0 over stærke Man United og imponerende 0-4 ude mod West Brom.

Spil hos LeoVegas >>