Real Madrid vs Dortmund odds: Få 3.10 på Under 2,5 mål

5. december 2017

Real Madrid vs Dortmund odds: Få 3.10 på Under 2,5 mål

Når Dortmund gæster Santiago Bernabeu og Real Madrid onsdag d. 6/12 i Champions League, er det tyskerne som har klart mest at spille for. Læs optakt med spilforslag og odds på Real Madrid vs Dortmund.

Real Madrid er sikret videre avancement, mens Dortmund håber at holde fast i tredjepladsen og billetten til Europa League midt i en jammerlig sæson for tyskerne.

Kun Dortmund har reelt noget at spille for, og derfor er aftenens - på papiret - mest spændende Champions League-kamp også henvist til TV3 Sport 1 fremfor TV3+ som viser Liverpool vs Spartak Moskva.

Ser vi på odds på Real Madrid vs Dortmund, er der store forventninger til en Real-sejr. LeoVegas har odds 1.47 på Real Madrid, mens der er 6.50 på Dortmund. Uafgjort kan spilles til odds 5.25.

Se flere odds på kampen >>

 

Real Madrid vs Dortmund: - Hjemmeholdet jagter succes

Santiago Bernabeu er klar til Real Madrid vs Dortmund. (foto: shutterstock.com)

Real Madrid er sikret billetten videre til 1/8-finalerne, og har heller ikke en realistisk chance for at snuppe førstepladsen i Gruppe H. Tottenham skal nemlig bare have et point hjemme mod Apoel, i en kamp hvor Tottenham giver odds 1.24 for en sejr, for at gøre pointforskellen for stor. Real har i realiteten intet at spille for i denne kamp, udover at please det forventningsfulde hjemmepublikum, naturligvis.

Dét er dog også vigtigt, for Real er ikke super godt kørende i øjeblikket, og har brug for at tanke selvtillid i Champions League. Senest spillede man 2-2 hjemme mod Fuenlabrada i Copa del Rey og fulgte trop med 0-0 ude mod Athletic Bilbao i La Liga. Zidanes tropper er på fjerdepladsen i La Liga, og har brug for at begynde at sætte sejre sammen.

Det virker som et godt sted at starte en ny sejrsstime hjemme på Bernabeu mod kriseramte Dortmund.

 

Dortmund er en skygge af sig selv

Dortmund kæmper for at holde fast i gruppens tredjeplads, som tyskerne holder over Apoel på en markant bedre målscore. Apoel kan overhale Dortmund og snuppe pladsen i Europa League, hvis cyprioterne får point på Wembley mod Tottenham, mens Dortmund taber i Madrid.

Normalt ville dette være et scenarie, hvor Dortmund har alle muligheder for at overraske i Madrid, men der er en grund til at tyskerne kun har to point efter fem kampe, og har spillet 1-1 begge gange mod Apoel Nicosia. Dortmund er nemlig i færd med en jammerlig sæson, hvor man i skrivende stund indtager sjettepladsen i Bundesliga-stillingen.

I den seneste Champions League-kamp hjemme mod Tottenham var Dortmund udspillet i store dele af kampen, og tilhængerne havde da også før kampen gjort klart, at kun det efterfølgende derby om lørdagen mod Schalke gjaldt. Her lykkedes det Dortmund at spille 45 fortræffelige minutter og bringe sig foran 4-0, hvorefter man på utrolig vis formøblede føringen i 2. halvleg. Her så Aubameyang gult-rødt i anden halvleg, og bar dermed mere brænde til det bål, der hedder Aubameyangs disciplinær-problemer i klubben. Problemer som for få uger siden holdt ham ude af holdet som en kortvarig straf fra cheftræner Peter Bosz.

Siden da har Dortmund spillet 1-1 i Leverkusen, hvor hjemmeholdet blev reduceret til 10 mand i første halvleg ved stillingen 1-0. Det lykkedes Dortmund at hive et point hjem med en mand i overtal, men heller ikke mere end dét.

I kampen mod Dortmund måtte Peter Bosz også noteret to nye navne på skadeslisten i form af Gonzalo Castro og Maximilian Philipp, som begge måtte udgå med skader undervejs. Førstnævnte er dømt ude i flere uger.

 

Spilforslag: Odds 3.10 på Under 2,5 mål

Real Madrid har ikke imponeret på det seneste, og synes at have problemer med at lave det samme antal mål i kampene som klubben er kendt for. Dortmund kommer samtidig til den spanske hovedstad med én ting for øje, nemlig at forsvare tredjepladsen og spille sig i Europa League.

Det kræver formentlig blot at undgå et stort nederlag, fordi Apoel forventes at tabe på Wembley mod Spurs. Taber Dortmund og Apoel begge, vil Dortmund holde fast i Europa League-billetten, medmindre APoel kan indhente Dortmunds 7+ målscore.

Dortmund er dog nødt til at gå efter mindst ét point, hvilket vil tvinge Apoel til at skulle vinde over Tottenham for at gå videre. Vi forventer derfor at se et forsigtigt Dortmund-hold, som vil forsøge at holde stillingen på 0-0, mens man afventer situationen i London.

Real kan spille frit, men har ikke haft evnerne til at blæse modstanderne ud af banen på det seneste, og vi går derfor mod strømmen med vores spilforslag og spiller Under 2,5 mål til et flot odds 3.10 hos LeoVegas.

Se flere odds på kampen >>