Web
Analytics Made Easy - StatCounter

Real Madrid vs APOEL odds: – Kriseramte Real får oprejsning

0

Real Madrid skal forsøge at hente 3 point i holdets første Champions League kamp mod cypriotiske APOEL. De forsvarene mestre er dog i en mindre krise, og APOEL kan spille 100% frit på Bernabeu. Vi kigger nærmere på opgøret, og kommer med vores bedste spilforslag.

 

Optakt: Real Madrid – APOEL

Real Madrid har fået alt andet end den start på sæsonen, som de ønskede sig. Efter sejr over United i den europæiske Super Cup, og en sikker samlet sejr over Barcelona i den spanske Super Cup tegnede det ellers rigtig lovende, men med pointtab i 2 ud af de første 3 kampe i ligaen, er Madrid klubben allerede presset af Barcelona, der har hentet maksimum point.

Højest overraskende har det begge gange været på Bernabeu, at Zidanes mandskab har smidt point. Først blev det kun til 2-2 mod Valencia, og i weekenden skuffede klubben så endnu engang gevaldigt, da man kun formåede at få 1-1 mod oprykkerne fra Levante.

Der er derfor pres på Real Madrid inden kampen mod APOEL, som er en kamp alle forventer bliver til en storsejr til Real Madrid, der også på papiret er flere klasser bedre end Apoel, men med den nuværende form, kan man ikke udelukke, at flere af Real Madrid spillerne er lidt nervøse inden kampen.

 

APOEL har leveret stabilt

APOEL kvalificerede sig til gruppespillet via. en samlet 2-0 sejr over Slavia Prag i den afgørende kvalifikationsrunde. Sidste gang den cypriotiske klub var i Champions League gruppespillet var tilbage i 2014 sæsonen, hvor holdet kun endte med et enkelt point og en målscore på 1-12.

Mens Real Madrid er godt i gang med sæsonen i La Liga, har APOEL kun spillet en enkelt kamp i den cypriotiske liga. Her blev det i weekenden til en sikker 4-1 sejr, og kigger man på APOELs opstart til denne sæson, har de leveret ganske stabilt, med kun 2 nederlag i 14 kampe.

Real Madrid må forsat se bort fra Varane og Benzema, som sidder ude med skader til opgøret. Til gengæld kan klubben glæde sig over at have Cristiano Ronaldo tilbage, efter han i ligaen har siddet ude med karantæne i de seneste kampe. Hos APOEL er der tvivl om Efrem og Ioannou, der begge døjer med skader.

 

Spilforslag til kampen

Der er ingen tvivl om, at Real Madrid går ind til opgøret som giga favoritter. Hos bookmakerne ligger handicap linjen inden opgøret på -3,5, som forventer at APOEL får en meget hed aften i Madrid.

Det bliver dog spændende at se, hvor Zidane og Real Madrid truppen tackler de seneste ugers skuffende resultater i ligaen, som betyder at Barcelona allerede har skabt sig et solidt forspring på 4 point.

Siden weekendens kamp mod Levante, forventes både Ronaldo og Modric dog at indtræde i startopstillingen, og der er ingen tvivl om, at det er to utrolig vigtige spillere for hjemmeholdet.

Selvom Real Madrid er kæmpe favoritter, holder vi os dog fra handicap linjen, da den er sat meget højt til opgøret. Real Madrid har ikke scoret 4 mål i et opgør siden den første kamp i opstarten mod Juventus, som er 11 kampe siden for Real Madrids vedkommende.

I stedet springer vi på et spil, hvor begge hold ikke kommer på tavlen.

APOEL har spillet 3 europæiske kampe på udebane i denne sæson, hvor de kun har scoret 1 mål, vel og mærke mod modstandere på et helt andet niveau end Real Madrid.

Vi tror ikke, at dette APOEL hold kommer frem til mange chancer onsdag aften, hvor en solid defensiv bør være første prioritet.

Spilforslag: Begge hold scorer ikke til odds 1.62 hos Betfair.

Kick off: Onsdag d. 13/9 kl. 20:45 – Kampen kan ses på Viaplay.