Danmark - Albanien: Få tips til de bedste odds på kampen

26. marts 2017

Optakt: Rumænien - Danmark

De danske drenge har kniven for struben forud for den svære udekamp mod Rumænien, og Åge Hareide har meldt ud, at der ikke er plads til flere fejltagelser hvis holdet skal med til VM 2018 i Rusland.

Rumænien – Danmark Optakt

Der var dømt Åge-feber og optimisme, da Danmark med den nye landstræner på sidelinjen for et års tid siden besejrede Island i nordmandens debut. Her sprudlede landsholdet i perioder, og de danske roligans så derfor med spænding frem mod kvalifikationen til VM 2018.

Knap et år senere er det i den grad blevet hverdag for Åge Hareide og det danske landshold, der som vanligt skuffede fælt i efteråret. Med to sejre og to nederlag er holdet allerede presset, og særligt nederlaget til Montenegro hjemme i Parken skabte stor frustration blandt de danske tilhængere.

Med nederlaget gik Hareide lynhurtigt fra frelser til skurk, og presset er derfor enormt på både ham og landsholdet forud for søndagens opgør.

Her skal man op mod Rumænien, der ligesom Danmark også har skuffet med fem point i de første fire kampe. Blot en enkelt sejr er det blevet for til rumænerne, og den faldt mod Armenien, der fik en mand smidt ud efter blot tre minutter.

Danskerne skal dog ikke undervurdere hjemmeholdet, der, modsat Danmark, var med til EM-slutrunden i sommers, hvor man dog ikke gjorde det store væsen af sig med blot et enkelt point i gruppespillet.

Rumænerne råder da heller ikke over de mest kendte navne i fodboldverdenen, men spillere som Ciprian Tătărușanu, Nicolae Stanciu og Vlad Chiricheș er alligevel kvalitetsspillere. Særligt den unge Anderlecht-spiller, Stanciu, kan blive et giftigt bekendtskab.

Danmark er dog smalle favoritter hos bookmakerne, og Åge Hareide råder da også over en trup med adskillige formstærke spillere.

På målmandsposten imponerer Kasper Schmeichel gang på gang for Leicester i Premier League, mens også spillere som Christian Eriksen, Daniel Wass og Riza Durmisi hver weekend præsterer flot i nogle af verdens bedste ligaer.

Derudover rummer truppen flere spillere fra FC København, der både i Superligaen og i Europa League har imponeret.

Det store spørgsmålstegn for Danmark er i angrebet, hvor både den nye darling, Kasper Dolberg, og Æresdivisionens topscorer, Nicolai Jørgensen, har været tvivlsomme og nu helt har meldt afbud.

Begge spillere har vist forrygende spil i denne sæson, og afbuddet fra begge spillere vil i den grad gøre det svært for Danmark.

Seneste udvikling er desværre, at både Dolberg og Jørgensen er taget hjem til Holland, og i stedet er unge Marcus Ingvartsen fra FC Nordsjælland blevet indkaldt.

I Dolberg og Jørgensens fravær er scenen muligvis sat for Andreas Cornelius, der da også har spillet en flot sæson for FC København, mens også Lasse Vibe eller Martin Braithwaite kan få chancen.

Generelt råder Danmark over en stærkere trup, og favoritrollen til odds 2.60 hos Betfair virker derfor meget fair. Rumænerne er dog på hjemmebane, og selvom de ikke just har imponeret på eget græs, så må de ikke undervurderes til odds 2.88.

Søndagens opgør spilles ikke på rumænernes vanlige hjemmebane i Bukarest, men derimod i Cluj der ligger små 300 kilometer væk fra hovedstaden.

Dette skyldes affyring af kanonslag i kampen mod Polen, og er næppe en fordel for hjemmeholdet. Begge mandskaber har akut brug for en sejr, men skulle kampen ende uden vinder får du odds 3.00 hos Oddset.

Spilforslag Rumænien - Danmark

Det bliver uden tvivl et tæt opgør, men vi vurderer, at danskerne snupper sejren. Åge Hareide råder over en trup med mange spillere sprængfyldt med selvtillid, og samtidig må der være en sult efter succes i den danske lejr.

Rumænerne er godt nok på hjemmebane, men her har man blot vundet en enkelt af de seneste syv kampe.

De store spørgsmålstegn hos Danmark hed på forhånd Nicolai Jørgensen og Dolbert og efter Kasper deres afbud har vi nu en noget amputeret offensiv, hvor man råder over Lasse Vibe, "Corner", uprøvede Ingvartsen og Martin Braithwaite.

Vi tager dog alligevel, på grund af kampens vigtighed, en generelt stærkere og meget form stærk trup, samt den uvante hjemmebane for rumænerne, klaphatten på og satser på succes til udeholdet.

Spilforslag: Danmark vinder til odds 2,70 hos 888sport

Kampstart: 26. marts kl. 20.45 - se den på Kanal 5

Rumænien - Danmark startopstillinger

Rumænien (4-2-3-1): Tătărușanu; Tosca, Sapunaru, Chiriches, Benzar; Pintili, Marin; Chipciu, Stanciu, Keseru, Stancu

Danmark (3-5-2): Schmeichel; Kjær, Christensen, Vestergaard; Durmisi, Kvist, Delaney, Ankersen; Eriksen, Cornelius