Schmeichel: Eriksen fortsætter målhøst

2. september 2015

Schmeichel: Eriksen fortsætter målhøst

En ny sæson er skudt i gang i Premier League. Den tidligere landsholdsspiller, Peter Schmeichel, har holdt øje med transfervinduet og spår Christian Eriksen endnu en god sæson. Se odds på fynboen her!

23-årige Christian Eriksen havde en glimrende sidste sæson for Tottenham, hvor han nåede op på 10 mål i 32 Premier League-kampe samt yderligere 2 mål i Liga Cuppen. Derudover stod han for en rum mængde assists til Harry Kane og hans andre medspillere. 

Tipico’s brand ambassadør, Peter Schmeichel, har fidus til, at Eriksen fortsætter målstimen i den nye sæson på trods af en skade, der har holdt ham ude et par kampe:

- Tottenham er kommet mindre godt i gang i den nye sæson, hvor de stadig har deres første sejr til gode. De har dog netop hentet Heung-Min Son fra Leverkusen og har generelt en rigtig stærk trup. Jeg er derfor sikker på, at Tottenham og Christian kommer til at fortsætte stimen fra sidste sæson, mener Schmeichel.

- Christian har allerede leveret den første assist og så snart han er tilbage på banen igen, så tror jeg også, at målstimen vil fortsætte. Jeg tror derfor, at vi kan forvente ca. samme antal mål fra Christian i denne sæson, lyder det fra Schmeichel. 

Vi håber, at han får ret!

Hos Tipico kan du blandt andet spille på det samlede antal mål fra Christian Eriksen i denne sæson, hvor mållinjen ligger omkring de 7-8 mål:
Christian Eriksen:
Over 7,5 mål i ligaen – odds 1,85
Under 7,5 mål i ligaen – odds 1,85