Udgivet d. 17.11.15 15:12 af Administrator.

Skal jeg lukke min oddskupon?

Skal jeg lukke min oddskupon? Det er efterhånden et af de mest stillede spørgsmål fra en odds'er.

Er du tilfreds med 500 kr. for din kupon så tag dem. Vil du have mere og er villig til at tabe din indsats, så lad være med at lukke. Det er DIG der bestemmer og KUN DIG der kan mærke efter om du er tilfreds med det beløb du bliver tilbudt. Så i virkeligheden er det ret nemt.

Flere og flere bookmakere tilbyder deres kunder, at lukke væddemålet før kuponnen er færdigspillet. Det kan være en god ide, men det kan ikke altid betale sig. Funktionen er enormt populær og kan findes hos forskellige udbydere med forskellige navne. Nogle kalder det lukke væddemålet, noget kalder det Cash out eller som på Oddset Tag Pengene.

Regel nr. 1 om lukning!

Som hovedregel skal du mærke efter om du er tilfreds med det beløb du får tilbudt. Du bør have mindre fokus på om den sidste kamp går hjem eller ikke gør. (med mindre der er kommet nyheder lige inden kampstart som du mener kan have indflydelse på dit spil) Det kan eksempelvis være to stjerneangribere, som er meldt skadet eller bliver sparret så giver det mening.

Husk på at, du valgte dine spil fordi du tror de går hjem, det har vel ikke ændret sig fordi andre hold har spillet. Regn med at det beløb du bliver tilbudt har en værdi, som er langt ringere end den egenligt er.

Har du spillet en 20'er så kør på.
Det sidste mirakel er ikke sket i sport. Har du spilllet en kupon for 20 kr. giver det ingen mening at lukke en kupon til 4 kr. fordi din sidste kamp ligner et miss. Du taber alligevel 16 kr. og det sidste mirakel er ikke sket endnu.

Her et møg eksempel på lukning af en kupon:
Kuponen blev lukket efter du fire første kampe var gået hjem til 335 kr. Det gik dog således at alle kampe gik hjem og dermed missede bet365 brugeren 107.000 kr.Skole eksempel: Her lukker du kuponen!
På Den seriøse Odds'er havde en bruger en stor gevinst i ærmet. Alle fire kampe var i gang og kuponen stod til at gå hjem. Med 3 minutter igen og i den situation bliver du tilbudt et godt beløb, men med 3 minutter tilbage plus tillægstid i 4 kampe er der faktisk 24 spilleminutter tilbage (taget overtid med). Der kan ske utrolig meget på 24 i fodbold, hvilket også skete, så spilleren her var klog at lukke sin kupon. Men i situationen var det en smart gardering alligevel.

Var alle fire kampe gået hjem havde spilleren vundet 11.601 kroner. I stedet for lukkede han kuponen til 10.291 kr. Altså et tab på 1.310 kr. hvis alle kampe gik hjem. Det gjorde de dog ikke og spilleren hos Bet365 snuppede derfor 10.291 kr. for en kupon som ellers havde været et tab på 100 kr. Gronningen scorede i det 6. tillægsminut. Se kuponen her og husk på alle kampe var i gang på samme tid:

 

Opsummering!!
Det er i flere tilfælde smådumt, at lukke sit væddemål sat op mod hvornår det er smart. Men husk på det er dig og kun dig der træffer beslutningen. Desuden bør du vide, at når først en person har overvejet at lukke sin kupon, så lukker de fleste den.
- Luk kuponen hvis du er tilfreds med det du bliver tilbudt
- Luk kuponen hvis alle dine kampe står til at går hjem
- Luk ikke kuponen for at få peanuts tilbage.

Bookmakere med Luk væddemål fuktionen
Bet365 - Bemærk at det ikke er alle typer af spil som du kan lukke. Hvis blot en af dine kampe på kuponen ikke er mulig at lukke, kan du ikke lukke mens den er live.
Betfair - Her kalder de det Cash Out. På Betfair Sportsbook kan du se inden du spiller væddemålet om det kan lukkes. Markedet vil være markeret med et lille gult ikon. Har du flere kampe på en kupon skal alle kampe være lukbare.
Unibet - Her kaldes funtionen Cash-in. Her er det lidt mere en gråzone hvad der kan lukkes før tid.
Oddset - Oddset har fornylig lanceret funtionen Tag Pengene. De kuponer du kan lukke vil stå ved din betslip.

 Bookmaker Bonus

600 kr. i bonus.
Hent bonus
500 kr. i bonus
Hent bonus
1.000 kr. i bonus
Hent bonus
1000 kr. i bonus
Hent bonus
1000 kr. i bonus
Hent bonus

Odds på Vild med dans

Dagens Spilforslag

FC Nordsjælland - SønderjyskE

TIP
ODDS
BOOKMAKER
1
1.91
Danske Spil

FÅ VORES NYHEDSBREV