Randers - Silkeborg odds: Kvartfinalerne i DBU Pokalen

19. september 2017

Skive vs FCK odds: - Nem march for Solbakkens tropper?

Der venter Skives måske største kamp i klubbens historie onsdag aften, når de skal op mod de forsvarende lige- og pokalmestre fra FC København i tredje runde af DBU pokalen. Vi kigger nærmere på opgøret og kommer med vores bedste spilforslag.

 

Skive FK - FC København Optakt

Skive skal forsøge at gøre det, som på forhånd ligner en umulig opgave, med at besejre FCK når de skal op mod mestrene i tredje runde af DBU pokalturneringen. Skive har til dagligt deres tilværelse i 1. division, hvor de kæmper en hård kamp om at blive oppe.

Den mission ser ikke alt for godt ud på nuværende tidspunkt, hvor Skive står noteret for 4 point efter 9 kampe. Et resultat som allerede har isoleret dem alene i bunden, og det ligner en lang sæson for skibonitterne, der i weekenden ellers var foran 3-0 mod Vendsyssel med 30 minutter igen, men måtte tage til takke med et 3-3 resultat.

Klubben består primært af unge spillere fra lokalområdet, krydret med spillere fra FCMs akademi og et par garvede herre, heriblandt den tidligere superliga spiller Thomas Dalgaard, som flyttede til klubben i sommers.

 

Skive træner: "Det kan næsten ikke være bedre"

Selvom det ligner en noget nær umulig opgave, ser Skives træner Kim Kristensen frem til opgøret på onsdag:

"Jeg vil sige, at det næsten ikke kan være bedre. Et af de tre store hold i dansk fodbold, og et hold, som trækker folk på stadion - og så sker det samtidigt i en periode, hvor de ser ud til rent sportsligt at være til at røre. Jeg er meget tilfreds", siger den tidligere Superliga-spiller for blandt andre Vejle Boldklub og FC Midtjylland til Skive Folkeblad.

Hos FCK ligner det mest af alt en kamp der skal overstås i et tætpakket program, hvor der både er pokalkampe, superligakampe og Europa League kampe på programmet. Det er derfor oplagt at forestille sig, at Ståle Solbakken bruger kampen til at give nogen af marginal spillerne en chance for at vise sig frem for den norske manager.

Her er spillere som Stephan Andersen, Pusic, Amankwaa og Matic gode bud på spillere, der er at finde i startopstillingen mod Skive. Alle spillere, som ikke har fået så meget spilletid i de vigtige kampe her i efteråret for FCK, men som er oplagte at bruge i en pokalkamp, hvor FCK på forhånd må forventes at gå videre, selv med reservespillere på banen.

Hos Danske Spil er FCK heller ikke overraskende mega favoritter til at gå videre til næste runde. En sejr i ordinær spilletid til FCK giver pengene 1.18 igen, mens en sejr til Skive er helt oppe i odds 13.

 

Oddsforums Spilforslag

Det vil gå over i historien som en af de større sensationer herhjemme i dansk fodbold, hvis ikke det lykkedes FCK at spille sig videre til næste runde her.

Skive ligner ikke et hold, der på nuværende tidspunkt kan drille de forsvarende pokalmestre, og det er selvom Ståle Solbakken skulle finde på at hvile de fleste af stamspillerne.

Med kun 4 point i den næstbedste række, har Skive nok at gøre med at tænke på Nordicbet-ligaen, og vi tror derfor også pokaloverraskelsen udebliver onsdag aften på Spar Nord Arena i Skive. FCK henter en sejr på mindst 2 mål her.

Spilforslag: FCK vinder opgøret med mindst 2 mål til odds 1.50 hos Danske Spil

Kick off: Onsdag d. 20/9 kl. 18:15 - Kampen kan ses på TV3 +