Sønderjyske - Brøndby: Optakt, odds og spilforslag

17. september 2021

Sønderjyske - Brøndby optakt: Hvem får sæsonens kun anden sejr?

SønderjyskE skal op mod mestrene Brøndby på Sydbank Park søndag d. 19. september 2021 kl 16:00 i Superligaens 9. spillerunde. Se optakt til SønderjyskE vs Brøndby her, hvor vi ser på spilforslag til odds på kampen.

SønderjyskE og Brøndby er to sejrshungrende mandskaber, og søndag eftermiddag går de tå mod tå i 9. spillerunde af Superligaen. Begge klubber har stadig kun én sejr efter otte spillerunder, og mens det er skuffende for begge klubber, er det nok værst for de forsvarende mestre fra Vestegnen.

SønderjyskE er på 11. pladsen før denne spillerunde, men de kan glæde sig over at det er tæt i den nederste halvdel af tabellen. Et par sejre i træk, og vupti - så banker man på til Top 6. Brøndby er på ottendepladsen, og for dem gælder det samme. Med en sejr her vil de være á point med oprykkerne Silkeborg, som lige nu er på sjettepladsen med 11 point. 

Spørgsmålet er, hvem af de to mandskaber der kan trække sig ud af opgøret med tre point. Læs SønderjyskE vs Brøndby optakten forneden.

Spil hos bet365*

SønderjyskE vs Brøndby optakt

Se også:

 

Odds på SønderjyskE vs Brøndby IF

SønderjyskE - Brøndby
Superliga: 9. runde
Kampstart:
Søndag d. 19. september kl 16:00
TV:
Canal 9
Dommer:
Morten Krogh
Assistenter:
Niels Høg
Lars Rix
VAR:
Mads Kristoffersen
René Risum
Karantæner:
Ingen
Betting Partner: bet365.dk
1 X 2
3.50 3.50 2.05
Over/Under 2,5 mål
1.72 - 2.07
Spil hos bet365*

 

Spilforslag til SønderjyskE - Brøndby odds

Spilforslag:

Det kan godt være at Brøndby ikke har indfriet forventningerne i denne sæson indtil videre, men de har ikke tabt i deres tre seneste kampe. Man sidder med fornemmelsen af, at det meget snart bliver bedre for de danske mestre, rent resultatmæssigt. De har været tæt på at snuppe flere sejre, end den ene det er blevet til, bl.a. da de sidst var på udebane i Superligaen og spillede 2-2 i Odense. Her førte de blå/gule med 2-0, og burde have fået en sejr.

Brøndby har i vores optik stadig et højt bundniveau. Samtidig har de en giftig offensiv med Simon Hedlund og Mikael Uhre som begge kan afgøre kampe på egen hånd. Det samme kan ikke siges om SønderjyskE, som i perioder kan forsvinder helt ud af kampene. Det var de første 40 minutter i Odense sidst et godt eksempel på. Hvis SønderjyskE igen kommer skidt ud til denne kamp, kan Brøndby sagtens have afgjort løjerne allerede ved pausen med en føring på et par mål.

Det taler selvfølgelig en smule mod en sejr til gæsterne, at de var i aktion i Europa League torsdag aften mod Sparta Prag. Men det var trods alt en hjemmekamp, så de har ikke brugt tid på at rejse. Selv om Brøndby måske er lidt mærkede af opgøret, tror vi stadig på de kommer foran inden pausen, mens der stadig er masser af energi i benene. Måske kommer de til at stå lidt dybere i kampens slutning, hvis kræfterne slipper op, og derfor gælder det måske for BIF om reelt at vinde kampen i de første 45-60 minutter.

Vi tror der venter en Brøndby-sejr, og odds 2.05 synes vi er fint betalt. Samtidig prøver vi med et ekstra spil på Brøndby til at føre allerede ved pausen og vinde kampen. Det giver odds 3.40 hos bet365.

Spil hos bet365*

 

SønderjyskE optakt

SønderjyskE åbnede sæsonen med 4 ud af 6 mulige point i de første to kampe, men siden har de kun fået ét ud af 18 mulige. Senest blev det til et 2-1 nederlag i Odense mod OB, hvor SønderjyskE i de første 40 minutter var tæt på spillet ud af brættet. Stillingen var 2-0 til OB, og kunne have været både 3- og 4-0, da SønderjyskE som et lyn fra en klar himmel fik reduceret til 2-1 før pausen. I anden halvleg var SønderjyskE bedre. Måske også bedre end OB'erne. De kunne meget nemt have fået det ene point med fra det fynske, men sådan gik det ikke.

Med til historien om SønderjyskE hører, at der har været godt gang i svingdøren denne sommer i klubhuset. Mange til- og afgange har betydet, at Michael Boris først nu kan begynde at arbejde med den endelige trup, som skal gøre SønderjyskE til fodboldhold der spiller mere underholdende og offensivt fodbold. Det er sådan man gerne vil udvikle klubben på sigt, og det vil man ikke gå på kompromis med. Indtil videre har det ikke givet pote i form af mange point, men de tror på det i Haderslev, og i momenter har det også set OK ud for sønderjyderne.

Når alt kommer til alt, skal der dog snart nogle sejre på bordet. Efter dette opgør venter der tre udekampe for SønderjyskE, hvis man medregner pokalkampen mod B1913 i næste uge. Herefter skal SønderjyskE nemlig på besøg hos AGF i Aarhus og AaB i Aalborg, inden de igen har en hjemmekamp - mod FC København. Runden efter venter så FC Midtjylland i Herning. Vi lægger hovedet på blokken og siger, at SønderjyskE får en sejr i pokalen, men taber derefter de næste fire Superliga-kampe. Taber SønderjyskE også her mod Brøndby, kan de meget vel være isoleret i bunden af tabellen, når vi rammer udgangen af oktober.

 

Brøndby optakt

Brøndby klarede ikke cuttet ift. en billet til det forjættede Champions League, men torsdag aften kunne mestrene glæde sig over at være tilbage på den europæiske scene med det første gruppespil i 16 år. Nemlig i Europa League. Her kom Brøndby op mod Sparta Prag fra Tjekkiet, og det hele endte i lidt af en fuser uden scoringer i kampen. Det var et meget intenst og lige opgør mellem Brøndby og Sparta Prag, og i øvrigt et opgør som begge klubber efter kampen følte de havde haft chancerne til at vinde. Ser man på statistikkerne, blev det dog kun til én afslutning indenfor målrammen for Brøndby IF i hele kampen.

For Brøndby var det den fjerde hjemmekamp i træk, og den tredje kamp i træk uden nederlag. Siden de tabte 1-2 hjemme til RB Salzburg i CL-kvalifikationen, har de mødt FC Midtjylland, Silkeborg og Sparta Prag - alle hjemme på Vestegnen. De slog FCM 2-0, fik kun 1-1 mod Silkeborg og nu altså 0-0 mod Sparta Prag. Umiddelbart er det godkendte resultater et langt stykke henad vejen, selv om Brøndby naturligvis gerne have taget sejre i alle tre. 

Den seneste Superliga-kamp mod Silkeborg endte altså 1-1. Her kom Brøndby bagefter i kampen, men Simon Hedlund fik udlignet og skaffede Brøndby det ene point. De jyske gæster følte efter kampen det kunne være blevet til alle tre point, men alt i alt var det uafgjorte resultat fair nok. Ligesom det også var torsdag mod Sparta Prag.

Brøndby spiller umiddelbart ikke som et mesterhold i øjeblikket, men de har også sagt farvel til mange profiler ift. sidste sæson. Andreas Maxsø kan også være på vej væk fra klubben, men Niels Frederiksen forventer at kunne holde på sin anfører året ud. Det er måske også nødvendigt, for med kun otte point i otte kampe, er det nok ikke forsvarligt at sælge ud af flere profiler i øjeblikket.

 

Startopstillinger: SønderjyskE vs Brøndby

Her ses vores forventede startopstillinger i SønderjyskE - Brøndby søndag d. 19. september 2021. Indledningsvist er der tale om vores bud på de forventede startopstillinger baseret på de to klubbers seneste kampe, karantæner og skader.

SønderjyskEs og Brøndbys startopstillinger bliver officielt bekræftet ca. en time før kampstart.

SønderjyskE
(Forventet)
Brøndby IF
(Forventet)
Lawrence Thomas Mads Hermansen
Emil Holm Sigurd Rosted
Stefan Gartenmann Andreas Maxsø
Søren Reese Kevin Tshiembe
Marc Dal Hende Andreas Bruus
Emil Kornvig Morten Frendrup
Rasmus Vinderslev Josip Radosevic
Mads Albæk Anis Ben Slimane
Isak Steiner Jensen Kevin Mensah
Abdulrahman Taiwo Mikael Uhre
Daniel Prosser Simon Hedlund

Spil hos bet365*