Web
Analytics Made Easy - StatCounter

Sorgenfri og Indersiden

0

Hver uge kan du i samarbejde med NordicBet følge fodboldjournalist Søren Sorgenfris syn på aktuelle begivenheder i fodboldens verden her hos Oddsforum.

Superliga, Premier League, Champions League og det danske landshold kommer under luppen med analyser kombineret med insideinformationer.

Seneste analyser:

En aften for Falk, Verbic og Toutouh imod Porto (21/11-16)

FCK skal bruge en sejr imod Porto, men de er hårdt ramt af skader de til to, bedste angribere. I Santander og Cornelius’ fravær skal tre kantspillere derfor agere afløsere.


Et pokerspil hvor Brøndby trækker Sorteper (17/11-16) 

Brøndby risikerer at blive sorteper, når de skal forsøge at forlænge kontrakter med tre nøglespillere


North London Derby: Wenger er sin egen største fjende (4/11-2016) 

Her er en tanke. Arsene Wenger blev med tiden sin egen værste fjende. Det blev ikke Jose Mourinho eller Alex Ferguson eller en tredje. 


FCK – FCM handler om god stil (28/10-2016)

Slaget på heden bliver den oplagte uafgjorte affære eller et udfald, der giver et klart svar. Især for FC Midtjylland, der kæmper for at bevare troen.


Hørsholt og FCK på umuligt, europæisk korstog (21/10-2016)

Fodboldens store hold blæser på historie og underskoven af mindre klubber. FC Københavns korstog mod færre billetter til Europas mindre hold til Champions Leagues gruppespil er en kamp, der stort set ikke kan vindes.


Santander, Delaney og FCK skal sælge sig selv dyrt mod Leicester (18/10-2016)

FC København og Leicester er begge ubesejrede i gruppespillet før aftenens kamp på King Power. FCK skal sælge sig selv dyrt i mere end en forstand i det engelske.


Powerrank på Superligaen: Fuld gas på FCK, Brøndby overrasker og AGF hænge (14/10-2016)

Vi tager hul på Superligaens 13. spillerunde. Der skal efterfølgende uddeles tv-penge, og det er tid til sæsonens første mellemtid. Hvem topper, hvem flopper og hvem putter sig sådan lidt i smørhullet? Og hvem er bare helt væk i en liga, hvor overraskende mange hold ud fra hver deres præmis har gjort det godt?


Superligatrænerne sidder sikkert i sadlen (16/9-2016)

Ingen af Superligaens trænere virker truede – i hvert fald på overfladen, mener Søren Sorgenfri i ugens klumme. 


Dårligt nyt for FCK – Porto tilbage på sporet (14/9-2016)

Efter sæsoner i et identitetsmæssigt vildnis er FC Porto igen ved at opbygge et storhold. FCK står overfor en af klubbens største opgaver til dato. 


Derfor droppede QPR Nicklas Bendtner (9/9-2016)

Transfervinduet er lukket for denne gang. Her rundes det af med et udpluk af historier, der ikke har været fremme, om hvordan Bendtners rygte skræmte QPR og Pusic gjorde Belgien rasende. 


Skal vi til begravelse i Parken? (2/9 – 2016)

Det danske fodboldlandshold jagter en ny start. Kampen mod Armenien bliver den første betydende med Åge Hareide som træner, og der er langt mere på spil end de tre point.  


Selvfølgelig kan Brøndby blive mestre (26/8-2016)

Søndag får vi to vigtige derbies. Brøndby mod FCK vil give os den første temperaturmåling på de blågules topholdspotentiale. Viborg mod FCM afslører, om ulvene famler videre. 


FCK, FCM, BIF og SJE på vild millionjagt (24/8-2016)

De fire danske deltagere i den europæiske playoffrunde kan hjemføre et voldsomt millionbeløb. Men der er store bjerge at bestige, skriver Søren Sorgenfri i seneste klumme. 


To angribere, tak! (18/08-16) 

Holdene i Superligaen bør konsekvent spille med to angribere. Det er der transferguldet ligger, skriver Søren Sorgenfri i sin seneste klumme. 


Derfor hader Mourinho FC Barcelona – Og Guardiola (11/08-2016)

Jose Mourinho og Pep Guardiolas rivalisering er velkendt. Næste kapitel i den duel bliver et stort et af slagsen. Scenen er Manchester, og slagmarken er Premier League. 


Det kan vi forvente af transfervinduets galehus (03/08-2016)

Transfervinduet går ind i sin afsluttende fase, så her følger lidt løst og fast fra spillermarkedets overdrev omkring danske spillere og klubber. Plus det løse. Læs mere her!


Superligaen er uhyggeligt forvirrende (29/7-2016)

Den nye struktur indeholder 14 hold, og det er nogenlunde lige til i grundspillets første 36 kampe. Og stop så her. Test dig selv.

Kan du køreplanen for det såkaldte mesterskabsspil og gruppespil? Sådan på stående fod og uden at lure lidt på nettet? Læs mere her!


FCK møder Rumæniens morads, men slipper for Schwarz (26/7-2016)

Rumæniens agrikulturelle oligark nummer et og landets rigeste mand, Ioan Niculae er idømt 2,5 års fængsel i en korruptionssag. Han er ejer af FC Astra Giurgiu, som FC København… Læs mere her!


Om Søren Sorgenfri

  • Ni år som fodboldjournalist på BT/Berlingske.
  • Selvstændig siden sommeren 2015 og redaktør på www.tribunen.com.
  • Forfatter til bøgerne: ’Per Nielsen – Brøndby 4 ever?’, Brøndby storhed og fald’, ’EM-historiens største helte’, ’Sensationen – Leicesters mesterskab’ og flere bøger om Premier League samt Superligaen på vej.
  • Klummeskribent hos www.nordicbet.dk

Klummen er et udtryk for skribentens egne synspunkter, og har Nordicbet har ingen indvirkning på klummens indhold.