Web
Analytics Made Easy - StatCounter

Sportsbetting i Danmark vokser: – Flere end halvdelen spiller online på mobilen

0

Sportsbetting har oplevet en imponerende fremgang i det danske gambling marked i det seneste kvartal. Det viser den nyeste opdatering fra Spillemyndigheden.

I en ny opdatering fra Spillemyndigheden fremgår det, at det går ganske udmærket for bookmakerne i det danske spillemarked.

I årets tredje kvartal steg den samlede omsætning på odds i Danmark med 9% ift. samme periode sidste år til i alt 577 millioner kroner, og stigningen kom på trods af et fald på 5% i indsatser.

Læs også: Dansk VM-kval kostede Danske Spil millioner

 

51% odds’er fra mobilen

Mange danskere foretrækker stadig at spille hos land-baserede bettingforhandlere, som f.eks. kioskerne eller på tanken, men kun 33% af den samlede odds-omsætning bliver i dag placeret hos fysiske forhandlere. 16% af væddemålene bliver placeret fra PC, mens hele 51% – altså mere end halvdelen af nationens odds’ere – spillere fra mobilen.

I rapporten fremgår det også, at mobilspillerne stod for hele 54% af alle foretagede væddemål, hvilket altså indikerer, at folk der spiller på mobilen, placerer flere væddemål i gennemsnit end folk der odds’er hos forhandlerne eller fra computeren.

Læs også: Få den bedste bookmaker bonus

Online casino-markedet oplevede i samme periode en mindre stigning i omsætning, mens online poker igen går tilbage – for fjerde kvartal i træk – med hele 6% ift. året forinden.