Få dagens spiltips fra Steffen Dam!

2. januar 2017

Få dagens spiltips fra Steffen Dam!

Steffen Dam er en af Danmarks mest brugte eksperter om fodbold betting, og i løbet af 2016 vil vi sammen med NordicBet bringe hans daglige spilforslag her på siden. 

Steffen Dam er en af landets førende sportsbettere og har levet af sportsbetting i mere end 15 år. Han optræder hyppigt som fodboldekspert på TV3+ i deres Premier League-studie samt i fodbolddebatprogrammet Fodbold FM på Radio 24syv. 

Han har i mange år været ekspert tilknyttet B.T. og Tipsbladet, og senest har han udgivet en bog med det sigende navn, "Sådan vinder du på Oddset".

Her afslører han lidt om, hvordan han blandt andet er lykkedes med at vinde en million på en 13'er, samt hvordan han har gjort betting på fodbold alene til en levevej.

[readmore id="849">

Manchester U. - Hull, Hjemmeholdet vinder med rent bur til 1,68

Semifinale i liga cup'en med en meget klar favorit. Manchester United har set meget overbevisende ud den seneste måneds tid, hvor man også er begyndt at få udbytte af det gode spil. Med Liverpool i den næste ligakamp kan man godt frygte, at værterne lader flere profiler hvile, men som man også så i FA Cup'en mod Reading, så har United en meget bred trup.

De møder et Hull-hold, som har overlevelse i Premier League som sæsonens mål. Derfor har man stillet med mange reserver i de hidtidige kampe, men alligevel formået at spille sig frem til denne semifinale. De har dog en meget vigtig hjemmekamp mod Bournemouth lørdag, og spørgsmålet er, om den har ikke har større prioritet end denne kamp.

I forvejen er Hull det dårligste hold i Premier League, og de har haft det meget svært, når de har mødt nogle af de gode hold i rækken. Således har man ikke hentet ét eneste point i de seks kampe mod top 6-holdene, og oveni blot scoret én gang i de seks kampe.

Da der her er returkamp, vil José Mourinho og kompagni være ekstra fokuserede på ikke at få et udebanemål imod sig, og derfor er det svært at se andet end en United-sejr uden scoring fra Hull.