Web
Analytics Made Easy - StatCounter

Bookmaker tilbud: Få free bets og de bedste odds på Super Bowl LII

0

Super Bowl anno 2018 bliver den 52. i rækken, og står mellem New England Patriots og Philadelphia Eagles. Bookmakerne står i kø med odds på Super Bowl, og vi har samlet de bedste odds tilbud her.

Har du fået placeret dine picks og odds på Super Bowl LII mellem Patriots og Eagles? Der er kick off natten til mandag d. 5. februar dansk tid, og mangler du gode odds på Super Bowl, finder du  måske odds tilbuddet du mangler forneden.

Få 50 kr. free bet til Super Bowl >>

* R/v gælder | +18 Ansvarligt Spil | Henvisningslink

Vi har nemlig kigget nærmere på bookmakernes bedste Super Bowl tilbud, og har fundet fem forskellige anbefalelsesværdige tilbud, hvoraf det ene – hos Unibet – er et Super Bowl free bet-tilbud, som giver dig 50 kroner gratis at spille for på årets Super Bowl.

Se årets bedste Super Bowl bookmaker-tilbud

 

 

Bedste Super Bowl tilbud: 50 kr. – Free Bet hos Unibet

Få 50 kr. Super Bowl free bet helt gratis hos Unibet (r/v gælder*)

Unibet er klar til den helt store Super Bowl LII-fest, for her deles der nemlig rundhåndet ud af 50 kroners Super Bowl free bets til kunderne. Dette er efter vores mening det bedste Super Bowl tilbud i år indtil videre, da man her får penge at spille for, uden at indbetale en krone til kontoen.

Log in på din konto og aktivér dit free bet tilbud under bonusser, og spil derefter på Super Bowl – enten før eller efter kampstart – med Unibets odds og liveodds på Super Bowl LII.

Gevinsten fra dit Super Bowl Free Bet hos Unibet er 100% omsætningsfri, så det gælder om at skyde efter et solidt odds og virkeligt få smæk for Free Bet-skillingen.

Få 50 kr. free bet til Super Bowl >>

* R/v gælder | +18 Ansvarligt Spil | Henvisningslink

Dette er velnok bookmakernes bedste tilbud på Super Bowl i år, men de øvrige bookmakere har bestemt også gode tilbud på lager. Læs med her!

 

100 kr. Frit Live Spil på Super Bowl hos Oddset

Spil 100 kr. og få 100 kr. Frit Live Spil hos Oddset (* r/v gælder)

Hos Danske Spils Oddset kan du, ved at spille 100 kr. på et Super Bowl-væddemål før kampen, score dig et 100 kr. Frit Live Spil til kampen mellem Patriots og Eagles.

Bemærk at kombinationsspil ikke er muligt her, så dit kvalificerende 100 kr. væddemål skal altså være et singlespil. Så snart kampen starter, vil du kunne bruge dit 100 kr. Frit Live Spil på et valgfrit Live Odds-marked på Super Bowl hos Oddset.

Gevinsten fra dit Frit Live Spil er ikke underlagt gennemspilskrav, men det er værd at huske på, at indsatsen modregnes i gevinsten. Spiller du f.eks. 100 kr. Frit Live Spil til odds 4.00 og vinder, vil gevinsten være 300 kr. netto.

Spil og få 100 kr. Frit Live Spil >>

* R/v gælder | +18 Ansvarligt Spil | Henvisningslink

 

Spil på Super Bowl og få overraskelse hos NordicBet

Få kontanter, free bets og riskfree bets hos NordicBet (* r/v gælder)

NordicBet er også klar med et anderledes odds tilbud på Super Bowl, og her kan du spille mindst 200 kr. på et valgfrit marked på Super Bowl, og dermed gøre dig fortjent til en overraskelse.

Hvad du vinder, vides ikke på forhånd, men tilmelder du dig og placerer et kvalificerende væddemål, vil du enten modtage op til 5000 kroner i omsætningsfri kontanter, free bets eller riskfree bets. Mens kontante pengepræmier er omsætningsfri, vil free bets og riskfree bets være omfattet af normale gennemspilskrav.

NordicBets odds tilbud på Super Bowl er altså af en anderledes støbning, og kan ende med at blive rigtig profitabelt – særligt hvis du også vinder på dit kvalificerende væddemål, så spil klogt!

Spil 200 kr. og få overraskelse >>

* R/v gælder | +18 Ansvarligt Spil | Henvisningslink

 

Odds 16.00 på Eagles eller 8.00 på Patriots hos betfair

Scor ekstra høje odds på Eagles eller Patriots hos betfair.

betfairs Super Bowl-tilbud gælder kun helt nye kunder, som opretter deres konto med den specielle promokode (ZSAJ49) i forbindelse med denne kamp. Promokoden er indbygget i vores henvisningslinks her på siden.

Som ny kunde hos betfair er du kvalificeret til at spille op til 50 kr. på ét af holdene til at vinde Super Bowl på betfairs normale oddsmarked på Super Bowl, og vinder dit valgte hold kampen, får du forhøjet oddset til enten 16 eller 8, alt efter hvem du tror på.

Gevinsten fra det normale odds udbetales som kontanter, mens gevinsten fra det forhøjede odds udbetales som en bonus. Denne bonus skal spilles igennem én gang til odds 1.50 eller højere.

Få høje odds på vinderen her >>

* R/v gælder | +18 Ansvarligt Spil | Henvisningslink

 

Få fordoblet din Super Bowl-gevinst hos 888

888sport fordobler din gevinst på Super Bowl (r/v gælder)

Hos 888sport gælder årets Super Bowl-tilbud også kun helt nye spillere, som opretter en konto og spiller på Super Bowl som deres første væddemål hos bookmakeren.

Man kan spille op til 100 kr. på en single-kupon, eller tilføje flere spil til kuponen, så længe mindst ét spil fra Super Bowl indgår på kuponen.

Det er et fedt tilbud på kampen, hvor der altså kan komme rigtig smæk for skillingen, hvis man begynder at kombinere flere kampe på sin kupon.

Fordobl din Super Bowl gevinst her >>

* R/v gælder | +18 Ansvarligt Spil | Henvisningslink