Swansea City vs Liverpool odds: The Reds hamrer videre uden Coutinho

22. januar 2018

Swansea City vs Liverpool odds: The Reds hamrer videre uden Coutinho

Spil på opgøret mellem Swansea og Liverpool i Premier League, og få de bedste odds på opgøret med vores spilforslag til kampen.

Liverpool skal forsøge og følge op på sejren over Manchester City i sidste runde af Premier League, når holdet gæster Swansea på Liberty Stadium mandag aften.

Swansea er inden 24. spillerunde på en sidsteplads i Premier League, og der skal derfor gerne point på kontoen, når Jürgen Klopp og Liverpool kommer forbi.

Se odds hos LeoVegas >>

Tager vi et kig på Swansea vs Liverpool odds, så er Liverpool store favoritter til opgøret. En sejr til Liverpool giver pengene 1.32 igen, mens der er odds 10.70 at hente på en sejr til hjemmeholdet. Tror du kampen ender uden vinder er der odds 5.80 at hente.

I vores spilforslag til opgøret anbefaler vi over 2,5 mål i opgøret til odds 1.60 hos Leovegas.

 

Spilforslag: Odds 1.60 på masser af mål på Liberty Stadium

Liverpool har med 3,6 mål pr. kamp været det næstmest målrige hold i denne sæson. I holdets seneste 7 kampe har der været over 2,5 mål, et udfald som vi tror på gode chancer for også kan gå hjem mandag aften.

Swansea har i denne sæson haft svært ved at lukke ned for de store hold. Blandt andet med 4-0 nederlaget til Manchester City og 5-0 nederlaget til Liverpool tidligere på sæsonen.

Kigger vi på holdenes indbyrdes møder, så er de seneste 4 indbyrdes møder endt med at der er kommet mindst 3 mål.

Odds 1.60 virker ganske fornuftigt på mindst 3 mål mandag aften på Liberty Stadium.

Se odds hos LeoVegas >>

 

Swansea har ryggen mod muren

Swansea som de fleste nok bedst husker fra tiden med Michael Laudrup som manager har gang i en svær sæson og står efter 23. spillerunder kun noteret for 17 point. Et pointtal som ikke rækker til mere end en sidsteplads med hele 6 point op til den rigtige side af stregen.

Man kan derfor roligt sige at det er et Swansea mandskab med ryggen mod muren. Holdets store problem i denne sæson har været at få netmaskerne til at blafre. Sølle 14 mål er det blevet til, klart færrest af alle hold i Premier League denne sæson.

Holdets portugisiske manager Carlos Carvalhal har stået i spidsen for Swansea mandskabet siden d. 30 december, hvor Swansea hentede deres kun 4. sejr i Premier League denne sæson. Siden er det blevet til nederlag mod Tottenham, uafgjort mod Newcastle og til en sejr over Wolverhampton i FA Cuppen. En ganske fin statistik som vidner om der er kommet ny tro på tingene i Swansea.

Swansea har samtidig noget at revanchere fra holdenes første møde i denne sæson, hvor Swansea blev blæst ud af Anfield med et 5-0 nederlag. Sæsonens største nederlag for Swansea vedkommende, og spillerne bør være sultne efter at vaske den plet væk.

 

Liverpool i en fantastisk stime

Med 4-3 sejren over Manchester City i sidste runde blev Liverpool det første mandskab til at slå Pep Guardiolas mandskab i denne sæson. Samtidig fik Jürgen Klopp også en anden glædelig nyhed, nemlig at Liverpool godt kan spille uden Phillipe Coutinho der er draget videre til Barcelona.

I Coutinhos fravær ligner Oxlade Chamberlain en vigtig spiller for Liverpool, og den engelske landsholdspiller lignede i kampen mod Manchester City en spiller der er klar til at overtage den tunge byrde fra brasilianeren.

Liverpools store styrke i denne sæson har været offensiven, der står noteret for 54 scoringer, næst flest af alle hold efter Manchester City. Især egyptiske Mohammed Salah har været en stor gevinst for Liverpool med hele 18 scoringer alene i Premier League.

Jürgen Klopp og Liverpool mandskabet kommer ind til opgøret mod Swansea med 4 sejre i bagagen, og der er ingen tvivl om at Liverpool mandskabet er store favoritter til at hente sejren over Swansea. Med tanke på holdenes første indbyrdes opgør og Liverpools nuværende form, vil alt andet end en sikker sejr være en skuffelse for Liverpool mandskabet.

Kampen fløjtes i gang mandag aften kl. 21:00 - Opgøret kan ses på TV3 +

Se odds hos LeoVegas >>