CL: Dortmund - Tottenham statistik og spilforslag - Flotte odds på Spurs sejr

4. marts 2019

CL: Dortmund - Tottenham statistik og spilforslag - Flotte odds på Spurs sejr

Tottenham fører 3-0 fra første kamp mod Dortmund i Champions Leagues 1/8-finaler i 2018/19. Se odds og spilforslag til Dortmund - Tottenham og masser af statistik før kampen i optakten her.

Dortmund - Tottenham Odds
Dortmund Uafgjort Tottenham
1.95 4.00 3.80

Odds kan ændre sig | +18 | Henvisningslink

Kampstart 21:00 - Tirsdag d. 5/3 2019
TV & Stream TV3+ / Viaplay

 

Spilforslag til BVB - Spurs odds

Tottenham kan tåle et lille nederlag her, da man har et gunstigt udgangspunkt med 3-0 i bagagen fra første kamp. Men alligevel skal Spurs helst frem og have lavet mindst ét mål, og gerne hente en sejr. Først og fremmest score for at tvinge Dortmund ud i at skulle score minimum fem gange i kampen, men også vinde fordi Tottenham har brug for en sejr efter tre kampe i træk uden hjemme i England.

Et Spurs mål kan lukke opgøret fuldstændigt, og man må også spørge sig selv, om Dortmund efterhånden ikke har nok at gøre med at fokusere på Bundesligaen, hvor man er ved at smide det guld væk, som længe lignede skulle til Dortmund i år.

Dortmund har skuffet på det seneste, og vi tror der er gode chancer for, at Tottenham vinder denne kamp ganske komfortabelt. Scorer englænderne først én gang, må gassen gå af ballonen hos tyskerne, som altså tabte i weekenden - dog på udebane - med 2-1 til Augsburg. Dortmund er ikke godt kørende, og vores spilforslag bliver en sejr til Tottenham til et flot odds 3.80.

Odds kan ændre sig | +18 | Henvisningslink

Optakt: Dortmund vs Tottenham Statistik

  • Tottenham vandt den første kamp mod Borussia Dortmund med 3-0 på Wembley i London d. 13. februar. Son Heung-Min (47.), Jan Vertonghen (83.) og Fernando Llorente (86.) scorede for Spurs.
  • Baseret på historiske resultater i alle europæiske konkurrencer har Tottenham nu 94.2% chance for at gå videre mod Dortmunds 5.8%.
  • Dortmund og Tottenham mødes for 6. gange i alle europæiske turneringer. Spurs har nu vundet tre gange mod Dortmunds to sejre.
  • To gange har holdene mødt hinanden i Dortmund. Første gang i 2015/16 Europa League 1/16-finalerne, hvor Dortmund vandt 3-0, og igen i 2017/18 Champions League gruppespillet, hvor Tottenham vandt 1-2 (Kane og Heung-Min scorede for Spurs efter Aubameyang havde bragt Dortmund foran).
  • Tottenham kan blive det kun andet hold til at vinde flere end én europæiske udekampe mod Dortmund. Juventus har slået Dortmund fire gange i Tyskland.
  • I Champions League er intet hold nogensinde gået videre i en knockout kamp efter at have tabt den første kamp med 3-0 på udebane, hvilket er sket syv gange tidligere i historien.
  • Sidste gang et hold gik videre i en europæisk turnering, efter at have tabt første kamp med 3-0 på udebane, var Valancia mod Basel i 2013/14 Europa League 1/4-finalen. Valencia vandt hjemmekampen med 5-0.
  • Dortmunds Julian Weigl får karantæne, hvis han får en advarsel i kampen.
  • Tottenhams Erik Lamela, Son Heung-Min og Toby Alderweireld får karantæne, hvis de får en advarsel i kampen.

 

Kriseramte Dortmund skal levere historisk resultat mod Spurs

Christian Eriksen i aktion for Tottenham mod Dortmund på Wembley d. 13. februar 2019 (foto: shutterstock.com)

Dortmund skal ud og præstere et historisk resultat mod Tottenham, hvis det skal blive til yderligere Champions League fodbold for BVB i denne sæson. Det er nemlig aldrig tidligere sket i Champions League knockout kampe, at et hold har fået vendt et 3-0 nederlag på udebane i første kamp til samlet sejr. Således har Dortmund deres arbejde skåret ud for sig her, hvor tingene heller ikke just har kørt på skinner i Bundesligaen i de seneste runder.

Senest skuffede Dortmund med et 2-1 nederlag ude mod Augsburg, og BVB har nu officielt formøblet det ellers store pointforspring ned til Bayern fra tidligere på sæsonen. Bayern og Dortmund er nu side om side på 1. pladsen, begge med 54 point, og nærmest identisk målscore, hvor Dortmund dog har scoret to mål flere end Bayern som eneste forskel.

Tottenham har ikke vundet siden første kamp mod Dortmund

Det er altså ikke et Dortmund hold som sprudler af selvtillid i øjeblikket, og spørgsmålet er, om der mentalt er givet op mod Spurs på forhånd. Tottenham har dog heller ikke leveret de store resultater siden 3-0 sejren over Dortmund i 1. kamp. Siden har Spurs spillet tre kampe, hvor man har tabt til Burnley og Chelsea på udebane, og senest spillet 1-1 hjemme mod Arsenal.

SItuationen for Tottenham er selvfølgelig den, at de blot skal score ét mål for at tvinge Dortmund til at lave mindst fem mål. Det kan hurtigt blive lidt af en sovepille for Spurs-mandskabet, og hvis Dortmund får en god start på kampen med en hurtig scoring, kan der igen opstå spænding om det samlede udfald.

Det ligner dog unægteligt en sikker kvalifikation til kvartfinalerne for Tottenham, hvilket vil være anden gang i historien at Spurs når dertil i Champions League. Første gang var i 2010/11, hvor Spurs besejrede AC Milan i 1/8-finalerne, for derefter at blive elimineret af Real Madrid i kvartfinalerne.

Se odds hos bet365 >>

* Odds kan ændre sig | +18 | Henvisningslink