Tottenham vs Everton

11. september 2020

Tottenham - Everton optakt: Får Højbjerg debut for Spurs?

Premier League er tilbage i weekenden efter en forskudt sommerferie, og søndag aften går det løs på Tottenham Hotspur Stadium, når Tottenham og Everton tørner sammen. Her venter sæsonens første af 38 Premier League kampe på begge hold, der går en sammenpresset sæson i møde. 

Mens Tottenham sluttede på en sjetteplads, blev det til en skuffende 12. plads for Everton i sidste sæson. Begge hold jagter derfor oprejsning i den nye Premier League sæson, hvor der er lagt op til en spændende topstrid. En topstrid som begge hold har potentiale til at blande sig i, men hvor det alligevel ser ud til og kan blive en vanskelig opgave for både Spurs og The Toffees at deltage i. 

Til søndagens opgør er det et Tottenham mandskab, der hos bookmakerne er gjort til favoritter. Vi har kigget på odds ved bookmakeren Youbet, hvor der i skrivende stund er odds 1.95 på en Tottenham sejr, mens Everton står til odds 4.35. Uafgjort kan spilles til odds 3.60. Derfor ligner det umiddelbart et Tottenham hold, der står med de bedste kort på hånden for at hente de tre point.   

Får Pierre-Emile Højbjerg debut for Spurs, og starter den danske landsholdsspiller med en sejr i sin første hjemmekamp for Spurs? Eller kan Everton spænde ben for Mourinhos tropper i det nordlige London? Kampen vises på TV3+ og Viaplay søndag d. 13. september kl. 17.30, og forneden er vi klar med optakt, startopstillinger og spilforslag til opgøret på Tottenham Hotspur Stadium.  

Spil hos Youbet*

Optakt: Tottenham - Everton  

Tottenham sluttede sidste sæson på en sjetteplads, som de skal forsøge at forbedre i år. Umiddelbart bliver det dog svært, da flere af holdene over dem i tabellen som har forstærket sig. Foruden Pierre-Emile Højbjergs tilgang fra Southampton er Matt Doherty fra Wolves og Joe Hart på en fri transfer fra Burnley de eneste indkøb indtil videre hos hjemmeholdet. 

Optakten har været en pose blandet bolsjer, hvis man udelukkende kigger på resultaterne for hjemmeholdet. Her er det blevet til fire træningskampe mod lavere rangerede hold, der har kastet tre sejre og et nederlag af sig. Nederlaget faldt sidste lørdag mod Watford i et opgør, der blev tabt med 2-1, selvom mange spillere fra den normale startopstilling var at finde i truppen. Det ligner derfor ikke et Tottenham hold, man kan forvente 100% oppe i omdrejninger endnu, hvilket formentlig kommer til at gøre sig gældende hos mange hold i den første runde. 

Også hos gæsterne er der mange spørgsmålstegn inden den første runde. Everton har i modsætning til Tottenham kun spillet to træningskampe, hvor man har spillet 3-3 mod Blackpool og besejret Preston med 2-0. Der har været positive ting at tage med fra begge kampe for Carlo Ancelotti, der kunne se Everton slutte med en mindre krise i sidste sæson langt nede i tabellen. 

Derfor har der heller ikke overraskende været gang i svingdøren hos gæsterne, der ser ud til at komme forstærket ud af transfervinduet. Man har sagt farvel til ikke færre end 13 spillere, hvor de fleste havde svært ved at spille sig til en plads i startopstillingen den forgangne sæson. Til gengæld har man hentet nogle ganske spændende navne ind, hvor især James Rodriguez fra Real Madrid godt kunne ligne lidt af et scoop. Udover Rodriguez har man også hentet stærke navne ind til truppen i form af Allan fra Napoli, Doucoure fra Watford og Niels Nkounkou i Marseille.  

Læs også: Fokus på 1. runde i Premier League 20/21 

Spilforslag: Tæt opgør venter på Tottenham Hotspur Stadium 

Det ligner en tæt affære mellem Tottenham og Everton, der begge skal have banket det værste rust væk efter en sommerpause. De to hold har for vane at spille tætte kampe, hvilket ikke har set anderledes ud det seneste år, hvor to af de seneste tre kampe er endt med et X. Det er svært at komme udenom Tottenham som favoritter, men uden tilskuere og med flere spillere der har haft landsholdsopgaver i de seneste uger, så tror vi godt gæsterne kan bide fra sig. Carlo Ancelotti har i modsætning til Mourinho haft de fleste af hans spillere til rådighed de seneste 14 dage, hvilket taler til gæsternes favør.  

Et forstærket Everton fra sidste sæson kan slippe fra Tottenham Hotspur Stadium med point. Vi forsøger med tre forskellige spilforslag, hvor vi har stor tiltro til en pointdeling. Uafgjort til odds 3.65, HT/FT X/X til odds 5.45 og et cifferspil på 1-1 til odds 6.30 bliver vores tre spilforslag til mødet mellem Tottenham og Everton i første runde af Premier League 20/21. Alle odds er fundet hos Youbet*. 

Se flere spilforslag til weekendens kampe her på Oddsforum.dk under Dagens Spilforslag.

Spil hos Youbet*

Tottenham vs Everton startopstillinger

Mourinho kan glæde sig over alle mand ser ud til at være klar, mens Ancelotti må undvære Jean-Philippe Gbamin, Cenk Tosun, Fabian Delph og Andre Gomes der alle er skadede. 

Herunder ses de forventede startopstillinger til Tottenham vs Everton, som bliver endeligt bekræftet ca. en time før kampstart.