Web
Analytics Made Easy - StatCounter

Tottenham vs Everton odds: Allardyces fjerde nederlag i træk?

0

The Toffees gæster Spurs på Wembley søndag d. 14/1, og du kan se Tottenham vs Everton odds og spilforslag her.

Tottenham smed dyrebare point mod West Ham i ræset om en top fire placering i Premier League , mens Everton har tabt to ligakampe i træk.

Tottenham vs Everton tilbud: Få odds 5.00 på mindst ét mål i kampen

Selvom det kun blev til en pointdeling med West Ham på Wembley i den forgangne spillerunde, kommer Tottenham alligevel ind til denne kamp med panden oprejst, da de slog Wimbledon 3-0 i FA Cup’en. Omvendt gik det for Everton, der drog over på den modsatte side af Stanley Park for at tørne sammen med bysbørnene på Anfield, hvor de erhvervede sig deres tredje nederlag i træk.

Spil på kampen hos Unibet >>

I deres seneste fem kampe har Tottenham fire sejre, mens Everton har nul. Det afspejler sig også fint hos bookmakerne, hvor Unibet udbyder beskedne odds 1.28 på en sejr til hjemmeholdet, mens en underdog sejr til Everton giver svimlende odds 13.00. Tror du Tottenham spiller uafgjort, kan du få pengene 6 gange igen hos samme bookmaker.

 

Spilforslag: Tottenham henter overbevisende sejr på Wembley

Tottenham er store favoritter til dette opgør, som oddsene afslører. Pochettinos drenge står overfør en nødvendig sejr, hvis de fortsat skal true den nuværende top fire og ikke vil skuffe deres fans yderligere, efter det kun blev til et uafgjort resultat sidst på Wembley mod West Ham.

Jeg forestiller mig en ensidet affære fra start til slut, og det skulle ikke undre mig hvis slaget allerede er afgjort i første halvleg fra Tottenhams side af. Derudover er Tottenhams Harry Kane brandvarm igen i år, hvor han lige nu befinder sig på topscorerlisten, hvorfor vi forestiller os han scorer mindst to mål i dette opgør.

Vi anbefaler derfor et spilforslag på: Tottenham HF/FT odds 1.85 hos Unibet og Harry Kane til at score mindst to mål til odds 2.80. 

Spil hos Unibet >>

 

Pochettino på jagt efter europæisk fodbold

Harry Kane og Tottenham i aktion i Champions League (foto: shutterstock)

Tottenham har slet ikke levet op til forventningerne, der fulgte med deres flotte andenplads i den forgangne Premier League sæson. Selvom man så sig nødsaget til at sælge højrebacken Kyle Walker til Manchester City, fik man holdt på truppens største stjerner, som Dele Alli, Christian Eriksen og Harry Kane, samt hentet forstærkninger i form af Davinsson Sanchez og Serge Aurier, hvilket gav et billede af, at de kunne kæmpe med om mesterskabet i år. I stedet finder man sig selv på en femteplads med tre point op til Liverpool på fjerdepladsen.

I søndags hentede man en komfortabel 3-0 sejr over League One modstanderen AFC Wimbledon, men der skulle dog noget arbejde til for at bryde Wimbledon op. Harry Kane havde det rette værktøj med, da han åbnede for målfesten og sluttede aftenen af med to scoringer.

Topscorer Harry Kane har været fænomenal for Tottenham i denne sæson. Den engelske landsholdsangriber er ikke kun holdets topscorer, men også ligaens med 18 scoringer og han forventes at holde formen intakt i mod Everton denne lørdag. Tror du Kane netter mindst to gange i mod Everton, kan du spille det hos Unibet til odds 2.80.

Læs også: Liverpool vs Manchester City odds: Spilforslag til topbraget på Anfield

 

Er Big Sam magien væk?

Ligesom Tottenham har Everton heller ikke levet op til deres forventninger i denne sæson. The Toffees lavede store investeringer på transfermarkedet før sæsonen, hvor man hentede Gylfi Sigurdsson, Jordan Pickford og Davy Klaassen til klubben, men det har ikke betalt sig i sidste ende, da man slet ikke er i position til at slås om de europæiske billetter mere. I starten af sæsonen stod det så slemt til, at man lå i nedrykningszonen, hvorfor manager Ronald Koeman blev fyret.

Ind kom den erfarne Sam Allardyce, der hurtigt fik etableret holdet tilbage på rette spor. I hans første otte kampe i spidsen for klubben blev det til fem sejre, tre uafgjorte og nul nederlag, men siden da er det blevet til skuffende tre nederlag i træk. Allardyce’s flotte takter i starten har dog resulteret i, at holdet er at finde på en 9. plads i ligaen nu, men med tre nederlag i træk kunne det godt tyde på, at Allardyce magien nu er ovre.

Læs også: Chelsea vs Leicester odds: Danskerbrag på Stamford Bridge

Et større problem for Allardyce er, at han rejser til London med tre nederlag i bagagen, og det bliver bestemt ikke nemmere for ham mod Tottenham.

Odds på kampen hos Unibet >>