Trænerfyring i Superligaen: Odds på den næste fyrede træner

5. december 2017

Trænerfyring i Superligaen: Odds på den næste fyrede træner

Hvem bliver den næste træner til at modtage et tak-for-denne-gang-håndtryk og en fyreseddel fra bestyrelsen i en de danske Superliga-klubber? Se oddsene på den næste trænerfyring i Superligaen.

Krisen kradser altid i mindst én eller to Superliga-klubber, og der er altid en cheftræner et sted, som er lidt tættere på en tur på jobcentret end sine kolleger.

Hos NordicBet kan du nu oddse på den næste trænerfyring i Superligaen, og netop nu er det FCKs Ståle Solbakken som er favorit til at blive fyret som næste mand.

Lige nu er der odds 4.25 på Ståle, men også Silkeborg og AGF kan meget vel snart fyre deres træner iflg. bookmakeren. Her er der nemlig odds 5.00 på Silkeborgs Peter Sørensen, mens AGFs nyligt ansatte David Nielsen giver odds 5.50.

Spil hos NordicBet >>

Find oddsene på www.nordicbet.dk under Fodbold – Danmark – Sæsonspil - Vinderspil

Odds på næste trænerfyring
Ståle Solbakken 4.25
Peter Sørensen 5.00
David Nielsen 5.50
Morten Wieghorst 8.00
Ricardo Moniz 10.00
Jess Thorup 14.00
Claus Nørgaard 16.00
Kent Nielsen 15.00
Christian Lønstrup 20.00
Thomas Nørgaard 25.00
Bo Henriksen 35.00
Kasper Hjulmand 40.00
Thomas Thomasberg 50.00
Alexander Zorniger 55.00

 

 

Ståle odds-favorit til næste trænerfyring

Ståle Solbakken er den mest fyringstruede Superliga-træner lige nu (foto: Kieran McManus / Backpage Images / DPPI IBL)

Ovenpå nederlaget til FC Nordsjælland er Ståle Solbakken ifølge NordicBet den mest fyringstruede træner i Superligaen.

Forud for sæsonpremieren i Superligaen var det svært at få øje på en træner i Europa, der sad sikrere i sædet end Ståle Solbakken i FC København. Nordmanden havde netop sikret Løverne mesterskabet på ganske suveræn manér, og han sad med ansvar for både træning og indkøb af nye spillere i klubben.

Det sidste er fortsat tilfældet, men suveræniteten på banen halter det til gengæld ganske gevaldigt med. Søndag led FCK sit syvende nederlag i sæsonen, da man på hjemmebane indkasserede et 1-3-nederlag til FC Nordsjælland. Det har fået NordicBet til at sætte oddset på et Ståle-exit helt ned i odds 4,25.

”Hvis jeg forud for sæsonen var blevet spurgt, om vi på noget tidspunkt ville tilbyde så lavt et odds på Stole Solbakken-exit, så havde jeg rystet på hovedet. Men i dag må vi bare konstatere, at nordmanden er i færd med at grave sin egen grav i Superligaen”, siger NordicBets pressechef Thomas Holm og fortsætter:

”Indkøbene har simpelthen været elendige. Spillere som Lüftner, Vavro, Pavlovic og Sotiriou har ikke klassen til at spille i FCK. Specielt indkøbet af Lúftner har vist sig som et eklatant fejlindkøb, som Ståle må tage på sin kappe.”

Ifølge NordicBet er et Ståle-exit mere realistisk end ellers jaget vildt som Silkeborg-træner Peter Sørensen til odds 5 og AGF-træner David Nielsen til odds 5,50.

Spil hos NordicBet >>