Transfer odds: Skifter Viktor Fischer fra Mainz 05 til FCK?

20. december 2017

Transfer odds: Skifter Viktor Fischer fra Mainz 05 til FCK?

Der er så småt gang i rygtemøllen omkring det kommende transfervindue, hvor Viktor Fischer meget vel kan være på vej væk fra Mainz 05. Men skifter Fischer fra Mainz og i så fald til FCK?

Dét mener Danske Spils oddssættere at der er gode sandsynligheder for, hvis man skal tro de seneste transfer odds hos bookmakeren. Her er der nemlig sat odds 1.45 på at Viktor Fischer forlader Mainz 05 i det kommende transfervindue, mens der er odds 2.40 på at han bliver i klubben.

Endvidere har Danske Spil odds 2.50 på, at Viktor Fischer specifikt skifter til FC København, hvor den farlige venstrekant formentlig ville kunne få gang i karrieren igen, ovenpå et par lunke ophold hos Middlesbrough i England og altså nu hos Mainz 05 i Tyskland.

Find spillene hos Oddset under Transfer Odds i menuen.

Spil på transfer odds hos Danske Spil >>

 

Oddset: Gode chancer for Fischer i FCK

Den nu 23-årige Viktor Fischer nåede 111 kampe, 33 mål og 19 assists for Ajax (foto: shutterstock)

BT fortalte onsdag historien om, at Mainz-danskeren Viktor Fischer kunne være på vej væk fra klubben i jagten på mere spilletid. Avisen fortalte i samme ombæring, at FC København kunne være en mulighed for spilleren, der stadig er en kandidat til VM-truppen til sommer.

- Det lyder som en transfer, der giver god mening for begge parter. Fischer kan få spilletid i Danmark, hvor han ved, at opmærksomheden omkring ham bliver stor. Det må være attraktivt for ham i månederne op mod VM. Derudover mangler FCK offensiv pondus. Det får de i Fischer, så vi ville slet ikke blive overraskede, hvis handlen går hjem, siger Peter Emmike, oddsansvarlig hos Danske Spil.

Oddset på, at Fischer spiller i en anden klub end Mainz efter januars transfervindue er 1,45. Oddset på, at han bliver er 2,40. Danske Spil har odds 2,50 på, at Fischer spiller i FCK, når transfervinduet er overstået.

Spil på transfer odds hos Danske Spil >>