VM 2014 - 1/8 finale: Tyskland vs Algeriet

11. juni 2015

VM 2014 - 1/8 finale: Tyskland vs Algeriet

VM’s sjette ottendedelsfinale spilles i aften på Estadio Beira-Rio i Porto Alegre, og står mellem Tyskland og en af VM’s pæne overraskelser, Algeriet.

Joachim Löws mandskab åbnede VM-slutrunden med brask og bram, da Portugal blev besejret med 4-0 i åbningskampen. Siden kom der en smule grus i maskineriet, da Ghana i kamp to formåede, at presse Thomas Müller og co.

Kampen endte uafgjort, og så kunne tyskerne nøjes med uafgjort i sidste gruppespilskamp mod USA for at sætte sig på førstepladsen i gruppen, men holdets topscorer, Müller, ville det anderledes, og med kampens eneste scoring sikrede han holdet tre point og en meget sikker førsteplads i gruppe G.

Nu venter Algeriet i den første knock out-kamp, og det er et afrikansk landshold, som noget overraskende gik videre sammen med Belgien fra gruppe H. Avancementet skete på bekostning af Rusland og Sydkorea, som ikke spillede nogen prangende slutrunde, men det skal ikke tage noget fra landstræner Vahid Halilhodzics mandskabs præstation, som har været mere end godkendt.

 

Tyskerne er favorit

På papiret er Tyskland favorit, og holdet kunne nok ikke ønske sig en bedre modstander i en VM-ottendedelsfinale, og Jerome Boateng føler sig da også sikker på tysk avancement i turneringen.

- Vi er meget fokuserede. Det bliver en svær kamp mod stærke modstandere. De har intet at tabe, og vi skal ramme formen. Men jeg er overbevist om, at vi nok skal ramme formen og komme videre til kvartfinalen, siger Boateng.

Vinder Tyskland opgøret i ordinær spilletid, så får du odds 1.33. Ryger kampen ud i forlænget spilletid, giver det odds 5.50, mens en sejr til Algeriet efter 90 minutter udløser odds 11.00.

Kampen fløjtes i gang kl. .

Se odds på hvem der vinder VM her >