Danske Spil sænker krav til indskud – beholder kortgebyr

24. februar 2017

Unibets ejer vil have fat i Danske Spil

Et salg af betting-delen af Danske Spil har i noget tid været på tegnebrættet, og Unibets ejer, Kindred Group vil gerne købe for et beløb på 3-4 milliarder kroner. Men nu er Venstre ikke sikre på, at det er en god ide.

Danske Spil har i mange år været den eneste bookmaker på det danske spillemarked. Men efter markedet blev liberaliseret, og andre bookmakere fik lov til at tilbyde deres produkter til de danske spillere, er der opstået en større konkurrence, og blandt andet Unibet har tidligere været ude med riven efter Danske Licens Spil, som er den del af Danske Spil, der fungerer på samme markedsvilkår som de andre bookmakere.

I Unibet og de andre bookmakeres øjne har Danske Spil opført sig som om, de stadig havde monopol, og har haft en unfair fordel i forhold til de konkurrerende bookmakere, i og med at de jo er ejet af staten.

Derfor er det interessant for de udenlandske bookmakere, at der fra politisk side er kommet forslag om, at sælge Danske Licens Spil, som blandt andet står for sports betting, fra.

 

Prisen for Danske Spil kan løbe op i milliarder

Netop Unibets ejer, Kindred Group, har da også tilbudt at købe Danske Licens Spil for i omegnen af 3-4 milliarder, hvis de rent faktisk skulle blive sat til salg. Nu trækker finansminister Kristian Jensen dog lidt i land, fortæller Børsen, der har hevet ham i ærmet, efter Unibet har erklæret, at de er ved at blive utålmodige. De vil gerne købe Danske Spil nu.

Men der kan sagtens være grunde til, at det er bedst at have Danske Spil på statens hænder, fortæller finansministeren fra Venstre, der ellers tidligere har været positive over for et salg.

Socialdemokratiet og Dansk Folkeparti er derudover imod et salg, så det ser dermed ikke ud til, at din Oddset-kupon er på vej i Unibets hænder lige foreløbig.