FCK vs Zilina spilforslag: - Mål i begge ender i Telia Parken

24. juli 2017

Vardar vs FCK: - Sultne makedonere kan drille københavnske løver

FC København er favoritter på udebane mod makedonske Vardar, men danskerne har haltet i sæsonstarten, og de er blevet gjort til alt for store favoritter. Vi ser derimod god værdi i et tæt opgør, der nemt kan ende uden vinder.

 

Vardar – FCK Optakt

FCK fik tre point på kontoen, da man i weekenden besejrede Randers med 3-0. Hovedstadsklubben vandt dermed for første gang i fem år på kronjydernes hjemmebane, men resultatet var alligevel en smule misvisende.

Ståle Solbakkens mandskab sprudlede ikke, og sommerens mange afgange kan tydeligt ses på banen. Randers formåede dog ikke at omsætte deres chancer til mål, men allerede tirsdag venter der FCK endnu en hård udfordring form af de forsvarende makedonske mestre fra Vardar.

Makedonerne har kun spillet to kampe i denne sæson, da den hjemlige liga ikke er gået i gang endnu, men de kampe har til gengæld budt på succes for hjemmeholdet. I seneste kvalifikationsrunde var man oppe mod svenske Malmö, der på forhånd var udpeget som store favoritter.

Vardar ville det dog anderledes. Først fik man 1-1 på udebane, hvorefter det blev til en 3-1 sejr på eget græs, og man gik dermed videre til næste runde, hvor FCK nu venter.

Spiller for spiller er de københavnske løver uden tvivl stærkest, men der virker ikke til at være balance på holdet for tiden, hvilket utvivlsomt skyldes de mange afgange i løbet af sommeren, mens både Tom Høgli og Peter Ankersen mangler på højreback. De to spillere er fortsat ukampdygtige, mens også Rasmus Falk er ude.

På trods af FCK’s haltende start har bookmakerne stadig holdet som favoritter i tirsdagens opgør, og en sejr til udeholdet belønnes med odds 1.75 hos Betfair, mens endnu en overraskende triumf til makedonerne fås til odds 5.00 hos Danske Spil.

 

Spilforslag til kampen

Europæiske udebanekampe er altid svære, og med FCK’s dårlige sæsonstart tvivler vi på, at de får det nemt mod sultne Vardar.

Makedonerne råder muligvis ikke over den samme kvalitet i truppen, men holdet vil helt sikkert gå ind til kampen med massevis af selvtillid efter det overraskende avancement.

FC København vil dog også have stor fokus på defensiven, da man ved, at et godt resultat på udebane er afgørende i disse kampe.

Samtidig har holdet en forrygende hjemmebanestatistik, og med et remis kan man afgøre sagerne i egen hule.

Vardar vil gå benhårdt efter sejren på hjemmebane, men de vil også stille sig tilfredse med uafgjort mod en modstander, der råder over flere klassespillere. Et resultat ala 1-1 virker realistisk, og vi satser derfor på et X til odds 3.60 hos Danske Spil

Spilforslag: Uafgjort til odds 3.30 hos Danske Spil
Kampstart: 25/7 kl. 20.00 – Se den på TV3+