Web
Analytics Made Easy - StatCounter

Danmarks trup til VM 2017 i håndbold

0

Danmarks landstræner, Klavs Bruun, har udtaget den danske trup til VM 2017 i håndbold. Se det danske hold, som skal forsøge at tage fusen på favoritterne og vinde VM guld i Tyskland.

Danmark er ikke just favorit til at vinde VM i håndbold, og derfor er der også flotte odds på at Danmark vinder guld. Hele 16 gange pengene får du igen, hvis du spiller på guld til den danske VM trup hos NordicBet.

Læs også: Odds på vinderen af håndbold VM

Se den danske VM trup forneden, og læs om udskiftninger i spillertruppen op til verdensmesterskabet i Tyskland.

Danmarks VM Trup

Målvogtere
Sandra Toft
Althea Reinhardt
Fløjspillere
Fie Woller
Maria Fisker
Trine Østergaard
Stregspillere
Kathrine Heindahl
Sarah Iversen
Rikke Iversen
Bagspillere
Line Haugsted
Stine Jørgensen
Lotte Grigel
Kristina Kristiansen
Kristina Jørgensen
Line Jørgensen
Louise Burgaard
Mette Tranborg

 

Læs også: Kampprogram for Håndbold VM 2017

 

Udskiftning i Danmarks VM trup

Klavs Bruun Jørgensen udtog tidligere på måneden sin trup til VM-slutrunden i Tyskland, men har efterfølgende måtte foretage ændringer pga. skader.

Stine Bodholt var i første omgang indkaldt til truppen, men døjer med væske i sit venstre knæ, og derfor har Bodholt måtte melde afbud til VM i håndbold i denne omgang. Uden tvivl et tab for det danske forsvar, som dog får en god erstatning i form af den rutinerede Rikke Iversen, som er indkaldt til VM-truppen i stedet for Bodholt.

”Stine er en vigtig brik, i den måde vi forsvarer på, så det er en stor bet, at hun ikke bliver klar til VM. Der har desværre ikke været den fremgang at spore omkring hendes knæ, som vi havde håbet på, og derfor er det helt udelukket, at hun kan komme i spil. Nu henter vi Rikke Iversen ind som den naturlige afløser i vores bruttotrup. Rikke kender vi indgående, og hun var også med på sidste samling, så hun kommer til at glide ind i truppen uden problemer,” sagde Klavs Bruun Jørgensen iflg. DHFs hjemmeside.