Chelsea - Crystal Palace odds: Se odds og live stream på lokalopgøret

4. februar 2018

Watford vs Chelsea odds: - The Blues tilbage på sporet

Watford tager hjemme på Vicarage Road imod Chelsea mandag aften i 26.spillerunde af Premier League.  Få de bedste odds på opgøret og se vores spilforslag til opgøret her.

Et presset Chelsea mandskab skal forsøge og vaske midtugens pinlige 3-0 nederlag mod Bournemouth hjemme på Stamford Bridge væk, når holdet gæster Vicarage Road og Watford.

Med 6 kampe i streg uden sejr i Premier League er det et presset Watford hold der går ind til opgøret. Det er derfor to hold som har hårdt brug for en sejr og oprejsning i mandagens Premier League opgør.

Se odds hos LeoVegas >>

Tager vi et kig på Watford vs. Chelsea odds, så er troen hos bookmakerne forsat stor på succes til Chelsea. En sejr til Chelsea giver odds 1.58 hos Leovegas. Omvendt giver en sejr til hjemmeholdet pengene 6.20 igen. Tror du mere på X'et er der odds 4.35 at hente hos samme bookmaker.

 

Spilforslag: Conte og Chelsea tilbage på sporet 

Det ligner et opgør mellem to mandskaber som i den grad har brug for en sejr for at ride stormen fra medierne væk.

The blues bør dog med rette være favoritter her, og selvom det ikke var kønt i hjemmekampen mod Bournemouth i midtugen, så har holdet haft et godt overtag i de indbyrdes møder mod Watford.

Chelsea er således ubesjeret i de seneste 13 indbyrdes møder, hvor det er blevet til 10 sejre og 3 uafgjorte kampe. Vi skal helt tilbage til september 1999 for at finde seneste sejr til Watford over Chelsea.

Med hjemmeholdets nuværende form, hvor det kun er blevet til 1 sejr i de seneste 12 Premier League opgør, så ligner det et Watford mandskab, hvor man med rette kan bruge ordet "krise".

Vi tror derfor på Antonio Conte og Chelsea her. En sejr til Chelsea belønnes med odds 1.58 hos Leovegas. 

Opgøret spilles mandag d. 5 februar kl. 21:00 på Vicarage Road. Kampen kan ses på TV3 Max.

Se odds hos LeoVegas >>

 

Presset Watford hold har brug for point

Watford har efter en rigtig god sæsonstart slet ikke kunne få tingene til at fungere i det nye år. Holdet står noteret for kun 6 point i deres seneste 12 kampe i Premier League og kun en rigtig lovende sæsonstart betyder at holdet stadig holder afsted til bunden af ligaen.

Hjemme på Vicarage Road, hvor man plejer at være et stærkt hjemmehold, er der kun hentet 13 point i 12 opgør i denne sæson. En statistik som lige nu gør Watford til det dårligste hjemmehold af alle hold i Premier League.

Den dårlige stime blev da også for meget hos ledelsen i Watford, der for under 14 dage siden smed den portugisiske manager Marco da Silva på porten. Ind er i stedet kommet den spanske manager Javier Gracia der har klubber som Malaga, Osasuna og senest Rubin Kazan på CV'et som træner.

Javier Gracia har dog ikke fået den bedste start på sin tid hos Watford. Først blev det til et 1-0 nederlag mod Southampton i FA cuppen, inden det i midtugen blev til 0-0 ude mod Stoke.

En stor del af problemer i Watford kan dog også tilskrives skadeslisten, der næsten tæller et helt hold på nuværende tidspunkt. I sidste opgør sad hele 9 spillere således ude med skader, en situation der ikke gør tingene nemmere for Watford.

 

Presset Conte skal tilbage på sporet

Det er ikke kun i Watford at uroen blandt tilskuerne begynder og tage til. Ovenpå 3-0 nederlaget hjemme mod Bournemouth har kritikken været hård mod Chelsea og i særdeleshed den italienske manager Antonio Conte, der virker til at være en skygge af sig selv i forhold til sidste sæson.

Kampen mod Watford kan derfor meget vel blive en afgørende kamp for Conte, men også for Chelsea mandskabet, der kæmper en hård kamp om de eftertragtede medaljer og en placering i top 4 der giver billet til næste sæsons Champions League.

Inden 26. spillerunde står Chelsea noteret for 50 point. Samme pointtal som Liverpool og 3 point færre end Manchester United på 2. pladsen i tabellen. Dog kun med 2 point ned til Tottenham, der for alvor ligner et hold i fremgang og der er derfor ikke råd til for mange svipsere hos Chelsea mandskabet.

Holdets topscorer har i denne sæson været nytilkomne Alvaro Morata, med 10 sæsonscoringer. I kampen mod Bournemouth sad den spanske angriber dog ude med en rygskade som også var tilfældet i de to forgående kampe mod Newcastle og Arsenal. Morata er forsat tvivlsom til opgøret mod Watford, og vil unægtelig være et stor tab for Chelsea mandskabet, der døjer med at finde frem til netmaskerne.

Udover Morata er Wilian forsat tvivlsom mens Andreas Christensen og David Luiz meldes ude af opgøret.

Antonio Conte er en presset mand inden opgøret mod Watford (foto: shutterstock)