Tottenham vs West Ham: - Odds på London derbyet i EFL Cup

24. oktober 2017

Tottenham vs West Ham: - Odds på London derbyet i EFL Cup

Der er masser af engelsk liga cup-fodbold på programmet i disse dage, og onsdag d. 25. okt. er der London derby mellem Tottenham og West Ham.

Selv om det er den lille EFL Cup, som nu officielt hedder Carabao Cup, er det noget helt særligt, når to London-hold tørner sammen. Således ingen undtagelse onsdag aften på Wembley, når Tottenham og West Ham tørner sammen.

Tottenham hilser West Ham velkommen i EFL Cuppen, hvor en sejr til hjemmeholdet belønnes med odds 1,50 hos Oddset, mens krydset giver odds 5,00 hos Betfair og udesejr odds 7,00 samme sted.

Der kommer til at være meget rotation, men Spurs er så afgjort det bedste hold – også hvad angår reserverne.

Spilforslag: – Spurs-reserver er rigeligt til at tæve Hammers

Spilforslag: Tottenham -1 til odds 2.20 hos Betfair

Kampstart & TV: 25. oktober kl. 21.00 – Se den på 3+

Godt nok kan man forvente rotation hos Tottenham, men i en hjemmekamp imod West Ham, der mildest talt ikke har den store interesse i at spille EFL Cup, skal de simpelthen være storfavoritter.

Tottenhams reserver er mildt sagt bedre end West Ham, og selvom det er en 1/8-finale, så er Tottenhams hjemmebanefordel og generelle form meget bedre end Hammers. Spillet på at Tottenham vinder med mere end et mål til odds 2,25 hos Oddset virker alt for højt.

Optakt: Tottenham – West Ham

Med en imponerende 4-1 sejr over Liverpool på Wembley meldte Tottenham sig tilbage i mesterskabskabløbet, ikke mindst takket være Harry Kane, der igen er i storform, og scorer på næsten alt, han sender imod mål.

Nu venter så en kamp imod lokalrivalerne fra West Ham på Wembley, og i modsætning til Spurs, så er West Ham i krise i en grad, så at Slaven Bilic meget vel kan blive den næste manager igennem svingdøren i Premier League. Med andre ord, så lægger Hammers nok ikke alt for meget vægt i at præstere i den lille pokalturnering i denne sæson.

Statistisk set, så har det været særdeles lige over de sidste 10 kampe, hvor de to hold stort set har skiftedes til at slå hinanden, men med 0-3 på hjemmebane imod Brighton imponerede West Ham negativt i weekenden, og det er svært at se, at de skal kunne gøre noget seriøst imod Tottenhams powerfodbold, der især kommer til at være hård imod Hammers skrøbelige defensiv, der i snit lukker to mål ind pr. kamp.

Vi tror dog ikke, at det bliver Kane, der skal prøve at slå gæsterne ud af turneringen, for efter et stramt kampprogram på det seneste er der lagt op til, at flere profiler, som Kane og Eriksen, bliver sparet i kampen her. Det kan gøre den mere åben, men dog stadig med Spurs som klare favoritter. Og Kanes erstatning hedder givetvis Fernando Llorente, og den erfarne spanier er så rigeligt i stand til at lave mål. Herudover får Harry Winks og Eric Dier givetvis chancen på midtbanen.

Skader og karantæner

Tottenham har Dembelé og Wanyama på skadeslisten, mens Erik Lamela langt om længe er klar igen. West Ham er uden Diafra Sakho og James Collins.