Web
Analytics Made Easy - StatCounter

West Ham vs Tottenham: – Christian Eriksen er i målhopla

0

Lørdagens tidlige kamp fra Premier League byder på et vaskeægte London-derby, når West Ham tager imod Tottenham. Begge hold har haft en skuffende sæsonstart, og særligt hjemmeholdet har ikke leveret. Vi har taget et kig på opgøret og er naturligvis klar med et spilforslag.

 

West Ham – Tottenham Optakt

West Ham har ikke fået den ønsket start på sæsonen, hvilket den nuværende 17. plads med al tydelighed viser. De dårlige har fået trænersædet til at brænde under Slaven Bilic, men kroaten har på det seneste fået rettet en smule op på skuden.

The Hammers har således hentet fire point i de seneste to kampe, men mest bemærkelsesværdigt er det, at man samtidig har formået at holde buret rent i begge opgør. I sæsonens første tre ligakampe indkasserede man hele 10 mål, og det må i den grad glæde Bilic, at Winston Reid & Co. endelig har fundet opskriften i defensiven.

Hjemmeholdets defensiv kommer dog på en hård opgave lørdag, når Tottenham kommer på besøg. Spurs har scoret fem mål i de første to udekampe, og med spillere som Harry Kane og Christian Eriksen bør der være fine muligheder for mål til Pochettinos mandskab.

Det kræver dog, at de offensive kræfter får indstillet sigtekornet, hvilket ikke var tilfældet i seneste spillerunde mod Swansea. Her havde Tottenham et hav af muligheder, men man formåede ikke at prikke bolden i nettet, og kampen endte derfor uden mål.

 

The Hammers har momentum mod Spurs

Eriksen & Co. udbyggede dermed deres elendige statistik på Wembley, hvor man endnu ikke har vundet i denne sæson. På udebane har det derimod set noget bedre ud, og Spurs er da også favoritter til at snuppe sejren til odds 1.62 hos Betfair.

De to holds seneste indbyrdes opgør var et ganske mindeværdigt et af slagsen, der faktisk endte med en sejr til West Ham. Nederlaget betød, at Chelsea et par dage efter kunne sikre sig mesterskabet, og Tottenham må være sultne efter at få revanche.

Ser vi på statistikken har The Hammers faktisk vundet to af de seneste tre indbyrdes opgør, og skulle det igen ende med en sejr til Slaven Bilic’ mandskab er der odds 6.00 hos Betfair.

I forårets 1-0 sejr blev Manuel Lanzini matchvinder for West Ham, men det scenarie kommer med sikkerhed ikke til at gentage sig. Argentineren er nemlig fortsat skadet, og han må derfor se opgøret fra tribunen sammen med James Collins, der også er ude.

Hos Spurs er Danny Rose og Erik Lamela fortsat ude, mens den stærke midtbanespiller Victor Wanyama også må sidde over.

 

Oddsforums Spilforslag

Spilforslag: Christian Eriksen scorer til odds 3.80 hos Danske Spil

Spil på kampen hos Oddset >>

Der er altid masser af spænding og nerve i disse London-opgør, og vi ser da også frem til en underholdende kamp. Tottenham vil utvivlsomt sætte sig på boldbesiddelsen og komme frem til muligheder, og det er derfor afgørende, at West Ham får lukket af i forsvaret.

Det har Reid & Co. formået i de seneste to ligakampe, mens man også holdt Bolton fra fadet i midtugens Carabao Cup-kamp. Modstanderne har dog også været af en lidt anden kaliber, og vi har svært ved at forestille os, at Spurs ikke kommer på tavlen.

I seneste udekampe dominerede man mod Everton, der blev besejret 3-0, og et lignende resultat er ikke usandsynligt, hvis ikke hjemmeholdet får styr på defensiven.

Begge hold har brug for en sejr, men vi har mest fidus til udeholdet, der råder over en af ligaens bedste trupper, mens West Ham stadig lidt vej igen, selvom man med spillere som Arnautovic og Chicharito råder over en ganske fin offensiv.

Vi overvejede derfor at spille på Spurs, men oddset er ikke prangende, og vi har derfor valgt at kaste os ud i et alternativt spil. Her på redaktionen er vi overbeviste om, at udeholdet kommer på tavlen, men hvem skal score målet/målene?

Her er Christian Eriksen et ganske fint bud. Danskeren scorede mod Everton, og han viste som bekendt forrygende målform i landskampspausen. Hos Danske Spil er der odds 3.80 for en scoring til playmakeren, der altid scorer en god håndfuld mål per sæson, og det spil hopper vi på!

Er man mere til et ”safe bet”, kan man med fordel spille Spurs-sejr til odds 1.62 hos Betfair.

Kampstart & TV: 23/9 kl. 13.30 – Se den på 6’eren