Australian Open: Wozniacki videre til 2. runde efter nem sejr i to sæt

15. januar 2018

Australian Open: Wozniacki videre til 2. runde efter nem sejr i to sæt

En time og 11 minutter tog det Caroline Wozniacki at spille sig videre til 2. runde ved Australian Open.  

Caroline "Miss Sunshine" Wozniacki spillede sig mandag morgen videre i Australian Open med en 2-0 sejr i sæt over rumænske Buzarnescu.

Det var en kamp som ikke voldte Wozniacki de store problemer, men som også tydeligt bar præg af, at det var første runde i turneringen.

Vi blev aldrig vidner til det helt flotte tennisspil, men Caroline leverede en stabil kamp og lavede ikke nær så mange fejl som sin rumænske modstander.

 

Wozniacki slog Buzarnescu 2-0 i sæt

Kampen som var programsat til kl. 7.00 dansk tid blev godt to timer forsinket, men det betød tydeligvis ikke meget for den andenseedede dansker.

1. sæt > 6-2 (29 min)

Allerede i første sæt brød danskeren sin Rumænske modstander i første parti. Buzarnescu fulgte med frem til stillingen 2-2, men herefter vandt Caroline resten af af partierne og sættet blev lukket i egen serv med stillingen 6-2

2. sæt > 6-3 (42 min)

Andet sæt var næsten en kopi af første. Det lykkedes Buzarnescu, at bryde Wozniacki og tog føringen i andet sæt 3-2. Det gav Wozniacki et lille wake up call og derefter var der ingen slinger og danskeren gjorde rent bord i de sidste 4 partier til resultatet 6-3 i 2. sæt.

Næste udfordring ved Australian Open bliver i anden runde, hvor hun formentlig møder kroatiske Jena Fett. Den kamp kan ses på livestream hos bookmakeren Unibet.

Læs mere om Wozniacki livestream her >

Australian Open 2018